Oral-B iO-tandenborstels: voor een buitengewone poetservaring

Ben je van een manuele naar een elektrische tandenborstel overgeschakeld? Goed bezig! Geniet van de beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire magnetische iOTM technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. ​Benieuwd naar alle pluspunten van de iO Series-tandenborstels van Oral-B


Zachte poetsbeurt

Dankzij zijn nieuwe iO Series elektrische tandenborstels zorgt Oral-B voor de beste reiniging ooit.

Hoe? Dankzij de revolutionaire magnetische iO-technologie, die een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring​ garandeert. Zalig!

Gezonder tandvlees

Wil je graag een schoon gebit en een gezonder tandvlees? Da’s een makkie voor Oral-B. Deze nieuwe tandenborstels combineren de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen.

Zo krijg jij een stralende glimlach met gezonde, perfect gepoetste tanden in slechts één week.

Handige display

Op het handvat van de Oral-B iO 6s, iO 7s, iO 8s en iO 9s vind je de interactieve display terug die essentiële informatie weergeeft. Je kan zo de poetsstand makkelijk uitkiezen en je ziet ook wanneer de borstelkop aan vervanging toe is.

Bovendien begroet hij je ook als je hem opstart en beloont hij je met een glimlach als je goed hebt gepoetst.

Met artificiŽle intelligentie

Wist je dat artificiële intelligentie je poetsstijl herkent en je begeleidt om heel je gebit te poetsen, zodat je geen plekje zou overslaan.

En bij het iO 9-model gaat het nog een stapje verder.​ Deze tandenborstel is voorzien van 3D-tandtracering met AI om te controleren hoe jij de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst. Het doel? Jou helpen zo grondig mogelijk te poetsen​!

Verschillende poetsstanden

De Oral-B iO 4s elektrische tandenborstel is voorzien van 4 poetsmodi die je het makkelijk maken: Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden, Tandvleesverzorging en Whitening. Zo kan jij je poetsbeurt makkelijk personaliseren.

Bij de iO 5s, 6s en 7s-modellen vind je 5 slimme poetsstanden terug: dezelfde als bij de iO 4S, maar met als extra de Intense reiniging-poetsstand.

De iO 8s heeft ook nog een extra stand, ‘Extra gevoelig’, voor gevoelige tanden en tandvlees.

En bij de iO 9s vind je ook nog de stand ‘Tongreiniging’ terug. Ideaal om je tong bacterievrij en je adem fris te houden.

Nooit meer te hard drukken

Dankzij de verbeterde, slimme poetsdruksensor en met behulp van een lichtsignaal (rood, wit of groen) waarschuwt deze elektrische Oral-B tandenborstel of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst​.

Snelle oplaadfunctie

De magnetische lader (Oral-B iO 7s, iO 8s en iO 9s) heeft een vergrendelbare stabiliteit en kan je tandenborstel in 3 uur tijd volledig opladen​.

Leuk om te weten: het iO 9s-model wordt geleverd met een oplaadkoffer om je handvat op te laden tijdens het reizen​

Cashback Oral-B

Is zo’n elektrische tandenborstel van Oral-B iets voor jou? Koop je Oral-B iO en krijg een cashback tot € 50!

Actie geldig van 29.08.22 tot en met 31.12.2022.

Meer info? Klik hier!

Oral-B iO Series 4

4,7
€ 119,95

4,7
€ 115,70

4,7
€ 110,00

Oral-B iO Series 5

4,5
€ 109,00

4,6
€ 109,00

4,6
€ 109,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters