Oral-B iO-tandenborstels: voor een buitengewone poetservaring

Ben je van een manuele naar een elektrische tandenborstel overgeschakeld? Goed bezig! Maar als je nu eens je elektrische tandenborstel vervangt door een iO-model? Dan krijg je werkelijk een buitengewone en indrukwekkende poetservaring. ​Benieuwd naar de pluspunten van de iO Series-tandenborstels van Oral-B?

Zachte poetsbeurt

Dankzij zijn nieuwe iO Series elektrische tandenborstels zorgt Oral-B voor de beste reiniging ooit. Hoe? Dankzij de revolutionaire magnetische iO-technologie, die een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring​ garandeert. Zalig!

Gezonder tandvlees

Wil je graag een schoon gebit en een gezonder tandvlees? Da’s een makkie voor Oral-B. Deze nieuwe tandenborstels combineren de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen. Zo krijg jij een stralende glimlach met gezonde, perfect gepoetste tanden in slechts één week.

Handige display

Op het handvat vind je de interactieve display terug die essentiële informatie weergeeft. Je kan zo de poetsstand makkelijk uitkiezen en je ziet ook wanneer de borstelkop aan vervanging toe is. Bovendien begroet hij je ook als je hem opstart en beloont hij je met een glimlach als je goed hebt gepoetst.

Met artificiŽle intelligentie

Wist je dat artificiële intelligentie je poetsstijl herkent en je begeleidt om heel je gebit te poetsen, zodat je geen plekje zou overslaan. En bij het iO 9-model gaat het nog een stapje verder.​ Deze tandenborstel is voorzien van 3D-tandtracering met AI om te controleren hoe jij de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst. Het doel? Jou helpen zo grondig mogelijk te poetsen​!

Verschillende poetsstanden

Bij het iO 7s-model vind je 5 slimme poetsstanden terug: Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden, Tandvleesverzorging, Intense reiniging, Whitening​. Zo kan jij je poetsbeurt makkelijk personaliseren.
De iO 8s heeft ook nog een extra stand, ‘Extra gevoelig’, voor gevoelige tanden en tandvlees.
En bij de iO 9s vind je ook nog de stand ‘Tongreiniging’ terug. Ideaal om je tong bacterievrij en je adem fris te houden.

Nooit meer te hard drukken

Dankzij de verbeterde, slimme poetsdruksensor en met behulp van een lichtsignaal (rood, wit of groen) waarschuwt deze elektrische Oral-B tandenborstel of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst​.

Snelle oplaadfunctie

De magnetische lader heeft een vergrendelbare stabiliteit en kan je tandenborstel in 3 uur tijd volledig opladen​.
Leuk om te weten: het iO 9s-model wordt geleverd met een oplaadkoffer om je handvaat op te laden tijdens het reizen​

Zin om een nieuwe Oral-B iO-tandenborstel te kopen? Dat komt goed uit, want de hele maand oktober krijg je tot wel 40% korting!

Al onze dossiers in een oogopslag
Fan van nieuwe technologieën en weetjes over de nieuwste trends in tv, telefonie, multimedia en elektro? In onze artikels gaan we dieper in op de werking en specifieke voordelen en krijg je uitgebreide info over verschillende soorten toestellen, van tv’s tot smartphones en van koelkasten tot wasmachines! Al onze artikels vind je hieronder per categorie terug.
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters