Nu vernieuwen. Jaren genieten

Na 10 jaar liep op 14.01.20 de ondersteuning voor Windows 7 ten einde. Lees alles over de pluspunten van pc's met Windows 10 en het einde van de ondersteuning.

Al klaar om voor een Windows 10-laptop? In januari geniet je van voordelige solden deals! 

Onze selectie Windows 10 pc's in solden

Windows 7 vs. Windows 10

Een verouderde pc met Windows 7 werkt doorgaans traag, is vaak lomp en je moet dikwijls je lader bij de hand hebben om hem na slechts één uur al weer op te laden. Ook ontvangt je geen beveiligingsupdates meer waardoor je meer risico loopt op virussen of malware bij het surfen of het internetbankieren.

Maar wat zijn de voordelen van een nieuwe laptop met Windows 10? Met een dergelijk toestel kan je weer jaren mee! Daarnaast is het vertrouwde Windows die je kent, alleen beter.

Verwacht meer van een moderne Windows 10-pc

Wil je ook een toestel welke snel opstart en snel werkt, welke de hele dag mee gaat op een batterij, die dunner, lichter en bovenal veiliger is? Ga dan voor een nieuwe betrouwbare laptop met Windows 10 die past in jouw budget.

Met een nieuwe computer krijg je nieuwe mogelijkheden! Een moderne laptop beschikt over gezichtsherkenning, een touchscreen, een geweldig design en hij is ook compatibel met een digitale pen. Kortom, nieuwe pc’s maken functies mogelijk die je tijd besparen en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Sneller

Snel opstarten en werken op een nieuwe pc

Dun en licht

Nieuwe technologie, lichte SSD’s en materialen

Veilig

Altijd Up-to-date beveiligd

Lange batterijduur

De hele dag werken op een batterij

In slechts 3 stappen van oud naar nieuw

  1. Meld je aan voor een gratis Microsoft-account. Het is een handige en veilige manier om al je Microsoft-producten, -voorkeuren en -diensten op al je toestellen te synchroniseren en te openen. Bovendien krijg je toegang tot OneDrive-cloudopslag.
  2.  
  3. Maak een back-up van bestanden op je bestaande pc met OneDrive. Door een back-up van je bestanden en foto’s op OneDrive te maken heb je er vanaf elk toestel toegang toe en worden ze veilig bewaard. Open de OneDrive-app, sleep ze en zet ze neer.
  4.  
  5. Stel je pc in. Schakel het toestel in en volg de eenvoudige aanwijzingen op het scherm om je pc op jouw manier in te stellen door je eigen voorkeuren en instellingen te kiezen. Log dan in op OneDrive om je bestanden en foto’s te bekijken.

Als je ondertussen vragen hebt of je wilt meer weten, kun je antwoorden, bijkomende artikelen en instructievideo’s vinden op http://aka.ms/MoveToWindows10.

Vertrouwde Windows, maar beter

Samen beter

Creëer je beste werk. Download Office 365 voor je nieuwe pc en bespaar nu.

Schrijf het op en markeer het

Maak notities, navigeer, teken, krabbel en bewerk. Word creatief en blijf productief met een digitale pen en een computer met een aanraakscherm.

Verwacht dat hij sneller is

Stream en zoek met de snelheid die je nodig hebt. Met een snellere processor en de nieuwste technologie start je systeem minstens 2 X zo snel op.


De Windows 10 moderne laptop selectie

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters