Acer Apire Vero en Chromebook Vero: Groene laptops

Met de Aspire Vero- en Chromebook Vero-laptops zet Acer zich in voor een duurzamere toekomst. Deze modellen zijn gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen. Acer heeft zichzelf tot doel gesteld om tegen 2035 uitsluitend hernieuwbare energie te gebruiken.

Duurzame laptops op verschillende niveaus

Reduce, Reuse, Recycle

Acer heeft alles uit de kast gehaald om de twee Acer Aspire-laptops milieuvriendelijker te maken. Zo bestaat de behuizing voor 30% uit gerecycleerd PCR-plastic, wat de CO₂-uitstoot met zo'n 21% vermindert. Ook het toetsenbord bestaat uit 50% PCR-materiaal. En de verpakking? 100% recycleerbaar!

Upgradebare laptop

En daar blijft het niet bij. De laptop is in elkaar gezet met gestandaardiseerde schroeven voor snelle en eenvoudige herstellingen en upgrades!

Schakel over naar Eco+

Tot slot zijn deze laptops van Acer uitgerust met VeroSense™, een slimme functie voor batterijbeheer. Met deze functie hou je zelf je energieverbruik in de hand door 1 van de 4 beschikbare modi te selecteren: Eco+, Eco, Gebalanceerd en Prestaties. Zo voorkom je makkelijk onnodig stroomverbruik.

Aspire Vero Awards

De Aspire Vero heeft nu al verschillende awards in de wacht gesleept. De Vero-reeks won de Good Design Award. En de 100 % recycleerbare verpakking die je ook nog kan hergebruiken als laptopstandaard werd bekroond met de Red Dot Winner Award 2022.

Groen maar krachtig

Groen maar krachtig

De Aspire Vero is milieuvriendelijk, maar daarom niet minder doeltreffend! Integendeel: deze laptop is uitgerust met Intel® Core™-processoren en een Intel® Iris® Xe grafische kaart voor een grensverleggende productiviteit. Het full hd-scherm ziet er prachtig uit en ook het geluid is ongeëvenaard dankzij Acer TrueHarmony™ en Acer PurifiedVoice™ met actieve ruisonderdrukking. Ideaal om je favoriete series te bekijken! En om te surfen? Met wifi 6 geniet je altijd van een snelle en stabiele draadloze verbinding.

Goed nieuws: Er is ook een milieuvriendelijke keuze met een Intel® Evo™ pc. Intel® Evo™ laptops zijn ontworpen voor superieure prestaties en reactiesnelheden en een batterijlading die de hele dag meegaat, zonder dat daarvoor concessies zijn gedaan.

20230904_Acer_square_9.jpg

De Chromebook Vero: een milieuvriendelijke laptop

De Acer Chromebook Vero wordt geleverd in 100 % recycleerbare verpakking en is gemaakt van 30 % post-consumerplastic in de behuizing en schermrand en 50 % in de toetsen en luidsprekers. Van duurzaamheid gesproken! Daarbovenop is het gladde OceanGlass™-touchpad gemaakt van plastic dat is opgevist uit de oceanen. Zo maakt Acer een mooi gebaar voor de planeet.

20230904_Acer_square_10.jpg

Een Chromebook Vero die langer meegaat

Met de Chromebook Vero kan je alles doen. Gebruik je laptop de hele dag door, of je nu met Chrome OS werkt, je favoriete series bekijkt met kristalhelder DTS®-geluid of je creativiteit de vrije loop laat op het touchscreen. In slechts 30 minuten is de batterij voor 50 % opgeladen, waarna je weer 5 uur verder kan.

20230904_Acer_square_11.jpg

Voor dagelijks gebruik

Vind jij multitasking en productiviteit erg belangrijk? Dan hebben we goed nieuws: de Chromebook Vero is uitgerust met een Intel® Core™ i3-processor die perfect is om op het internet te surfen. Bovendien beschikt dit toestel over wifi 6E en een toetsenbord met achtergrondverlichting, zodat je altijd en overal kan werken. De FHD-webcam, HDMI-poort en 2 USB-C-poorten zijn ideaal voor dagelijks gebruik, zowel op kantoor als thuis.

Heb je een krachtige laptop nodig, maar draag je respect voor het milieu hoog in het vaandel? De Acer Aspire Vero- en Chromebook Vero-laptops liggen op je te wachten in een van onze winkels.

()
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters