Philips Series 9000-scheerapparaten: nauwkeurig en comfortabel scheren

De gloednieuwe (1}-elektrische scheerapparaten zijn voorzien van de meest geavanceerde scheertechnologieën voor een steeds gladder en zachter resultaat. AI-technologie helpt je bij het scheren door de druk bij te stellen en nog veel meer. Ontdek alle bijzondere eigenschappen van deze toestellen samen met ons.

Slimme sensoren

Slimme sensoren

De Philips Series 9000-scheerapparaten zijn uitgerust met een druksensor die, zoals zijn naam al aangeeft, detecteert hoeveel druk je uitoefent op je huid. Het verklikkerlampje verwittigt je wanneer je te veel of te weinig druk uitoefent. Waarom? Zo kan je gepersonaliseerd scheren en is het resultaat altijd onberispelijk.

Het Philips Series 9000-gamma is ook voorzien van een slimme  bewegingssensor die je scheertechniek analyseert. En de GroomTrib-app begeleidt je om je techniek te perfectioneren. Waarom? Om met minder bewegingen betere resultaten te verkrijgen. 

Een  vermogenssensor ten slotte detecteert de dichtheid van de haartjes tot 500x per seconde. Vervolgens past hij het snijvermogen aan voor een zachte scheerbeurt zonder inspanning. 

Geen irritatie meer na het scheren!

Geen irritatie meer na het scheren!

Heb je een gevoelige huid? Geen probleem! Deze elektrische scheerapparaten van Philips hebben een beschermende coating tussen de scheerkoppen en je huid. Met 2 000 microballetjes per vierkante millimeter vermindert die de wrijving op je huid met 25 % zodat je achteraf zo min mogelijk last hebt van irritatie. Heerlijk, zo'n gladde en zachte gezichtshuid! 

Scheerapparaten die de contouren van je gezicht volgen

Scheerapparaten die de contouren van je gezicht volgen

De scheerkoppen van de Series 9000-modellen zijn 360° flexibel  zodat ze perfect de contouren van je gezicht kunnen volgen. Zo geniet je van een optimaal contact met de huid en is het resultaat onberispelijk. 

Ergonomische scheerapparaten

Ergonomische scheerapparaten

De meegeleverde reinigingscartridge maakt je apparaat schoon en smeert het in nauwelijks 1 minuut tijd. Langdurige optimale werking verzekerd! Goed om weten: deze snelle reinigingsmethode is 10 x efficiënter dan een gewone reiniging met water. 

En wist je dat je met één volledige oplaadbeurt 60 minuten draadloos kan scheren? Als de batterij leeg is, hoef je je scheerapparaat alleen maar op de laadstandaard te zetten. En dankzij de Wet&Dry-functie kan je deze Philips-scheerapparaten gebruiken op een droge of vochtige huid, met of zonder schuim en zelfs onder de douche! 

Last but not least: met de inklapbare precisietondeuse in de steel kan je makkelijk je scheerstijl aanpassen zonder van toestel te veranderen. 

Klein extraatje: draadloos opladen!

Klein extraatje: draadloos opladen!

De SP9862/14- en SP9860/13-modellen van het Philips Series 9000-gamma worden geleverd met een draadloze oplaadstandaard. Je hoeft in vochtige ruimten dus geen elektriciteitskabels meer te gebruiken. Het enige wat je moet doen is je elektrische scheerapparaat op de Qi-oplaadstandaard zetten.

Op zoek naar een efficiënt elektrisch scheerapparaat? Kom dan zeker kennismaken met de scheerapparaten Philips Series 9000 in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters