Acer Swift: Licht, dun en een lange batterijduur

Wil je werken in alle vrijheid? Met de Acer Swift-laptops maak je de goede keuze! Ze zijn licht en ultradun, maar toch erg performant. Om onmiddellijk operationeel en veilig te zijn open je je computer dankzij gezichtsherkenning. Ontdek de voordelen van de Acer Swift 1, Swift 3 en Swift 5! Zo weet je snel welke laptop het best geschikt is voor jouw toepassingen. En ze zijn allemaal compatibel met Windows 10!

Acer Swift 1: de autonomie van een kampioen

Tijdens verplaatsingen wil je in elke situatie kunnen rekenen op de prestaties van je pc. De Acer Swift 1-laptop zal indruk maken met zijn autonomie van 16u. Neem hem dankzij zijn stille werking en vederlicht design overal mee voor een hele dag aangenaam werken. Met 30 minuten laden, genereer je 4 uur batterijtijd.

Ook al is deze laptop superdun (slechts 14,95 mm), toch werk je snel en efficiënt met de Acer Swift 1 dankzij de prestaties van de nieuwste Intel® Pentium® Silver-processor. Het scherm van 14 inch (35,56 cm) met brede randen laat je genieten van de kleuren en de details die beelden en video’s tot leven wekken.

Acer Swift 3: elegant en makkelijk mee te nemen

De Acer Swift 3-laptops zijn ultradun en uitgerust met een elegant metalen design. Ze wegen 1,4 kg en hebben een dikte van amper 14 mm. Je hebt de mogelijkheid meer vermogen aan je toestel toe te voegen. Zelfs met de meest veeleisende programma’s heeft je laptop een autonomie tot 16 uur: dat is meer dan voldoende om een hele dag op verplaatsing te werken.

Bovendien geeft een Acer Swift-pc je toegang tot de laatste functionaliteiten van Windows 10, zoals Cortana: de slimme persoonlijke assistent van Microsoft. Je hoeft enkel luidop vragen aan je laptop te stellen. Met “Wake On Voice”, antwoordt de Swift 3 op je stem, zelfs wanneer het scherm uit staat. En dankzij Windows Hello log je in met je vingerafdruk.

Acer Swift 5: ultradun en krachtig

Heel de Acer Swift-reeks zet in op de draagbaarheid, maar de Acer Swift 5 spant de kroon met een gewicht van amper 1,05 kg en een dikte van 14,95 millimeter. Hij slaagt er tegelijkertijd in de voordelen van bovenstaande versies te combineren, zoals de integratie van Cortana en een batterij die een autonomie van 8 uur biedt.

Het scherm van de Acer Swift 5 vangt letterlijk alle blikken. Dit is, net als bij de vorige toestellen, een scherm van 14 inch full hd Multi-Touch IPS. Maar de randen zijn nog dunner (een screen-to-bodyratio van 86,4 %) en heeft een grotere helderheid (300 nits). Bovendien gaat het om een touchscreen. Je kan dus makkelijk scrollen en swipen tussen toepassingen, documenten en presentaties.

En de prestaties? De Acer Swift 5 is uitgerust met een Intel® Core™ i5-1135G7-processor, een grafische Intel® Iris® Xe Graphics-kaart en een RAM-geheugen van 16 Gb DDR4. Het resultaat? Een uitstekende snelheid en uitmuntende grafische prestaties.

De schermweergaven van de Acer-toestellen zijn simulaties, onder voorbehoud van aanpassingen. De apps worden apart verkocht. De beschikbaarheid kan variëren.

Op zoek naar een ultradunne en flexibele laptop? Kom de Acer Swift-modellen ontdekken in je je Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters