Acer Swift: Licht, dun en een lange batterijduur

Wil je werken in alle vrijheid? Met de Acer Swift-laptops maak je de goede keuze! Ze zijn licht en ultradun, maar toch erg performant. Voor krachtige prestaties zijn sommige modellen zelfs uitgerust met een Intel Core-processor van de 10de of 11de generatie. Ontdek alles over deze flexibele krachtpatsers!

Acer Swift 1: de autonomie van een kampioen

Tijdens verplaatsingen wil je in elke situatie kunnen rekenen op de prestaties van je pc. De Acer Swift 1-laptop zal indruk maken met zijn autonomie van 16u. Neem hem dankzij zijn stille werking en vederlicht design overal mee voor een hele dag aangenaam werken. Met 30 minuten laden, genereer je 4 uur batterijtijd.

Ook al is deze laptop superdun (slechts 14,95 mm), toch werk je snel en efficiënt met de Acer Swift 1 dankzij de sterke prestaties van de Intel® Celeron® processor. Het scherm van 14 inch (35,56 cm) met dunne randen laat je genieten van de kleuren en de details die beelden en video’s tot leven wekken.

Acer Swift 3: elegant en makkelijk mee te nemen

De Acer Swift 3-laptops zijn ultradun en uitgerust met een elegant metalen design. Ze wegen 1,4 kg en hebben een dikte van amper 14 mm. Zelfs met de meest veeleisende programma’s heeft je laptop een autonomie tot 16 uur: dat is meer dan voldoende om een hele dag op verplaatsing te werken. Met een Intel® Core™ i5-processor van de 10de of 11de generatie, kan je rekenen op razendsnelle prestaties.

Acer Swift 5: ultradun en krachtig

Heel de Acer Swift-reeks zet in op de draagbaarheid, maar de Acer Swift 5 spant de kroon met een gewicht van amper 1,05 kg en een dikte van 14,95 millimeter. Hij slaagt er tegelijkertijd in de voordelen van bovenstaande versies te combineren, zoals een batterij die een uitstekende autonomie van 17 uur biedt.

Het scherm van de Swift 5 vangt letterlijk alle blikken. De Swift 5, heeft net als de Swift 1 & 3, een 14 inch full hd ips-scherm, maar met nog dunnere randen en een hogere helderheid (300 nits). Bovendien gaat het om een touchscreen. Je kan dus makkelijk scrollen en swipen tussen toepassingen, documenten en presentaties.

En de prestaties? De Acer Swift 5 is uitgerust met een Intel® Core™ i5-1135G7-processor, een grafische Intel® Iris® Xe Graphics-kaart en een RAM-geheugen van 16 Gb DDR4. Het resultaat? Een uitstekende snelheid en uitmuntende grafische prestaties.

De schermweergaven van de Acer-toestellen zijn simulaties, onder voorbehoud van aanpassingen. De apps worden apart verkocht. De beschikbaarheid kan variëren.

Op zoek naar een ultradunne en flexibele laptop? Kom de Acer Swift-modellen ontdekken in je je Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters