De nieuwe Apple iPhones en Watches uitgelicht

Apple heeft z’n gloednieuwe toestellen voorgesteld: de eerste iPhone met een titanium design, een nog veelzijdigere, intuïtievere en snellere watch en er is meer. Benieuwd naar alle nieuwigheden die tijdens de Keynote van Apple werden voorgesteld? We hebben ze voor jou onder de loep genomen!

iphone 15 Pro voorkant en achterkant op een zwarte achtergrond

iPhone 15 Pro

De Apple iPhone 15 Pro is de eerste iPhone die gemaakt is van hoogwaardig titanium. Titanium staat bekend om z’n uitstekende verhouding tussen gewicht en stevigheid. Daarmee zijn dit de lichtste Pro-modellen ooit. Hij is voorzien van een A17 Pro-chip, nog nooit is een Apple GPU zo ingrijpend herontworpen. Mobiele games zien er schitterend uit en voelen levensecht, met ongelooflijk gedetailleerde omgevingen en realistische personages

Voor de iPhone 15 Pro Max heeft Apple een 5x telelens­camera ontwikkeld met de langste optische zoom in een iPhone ooit, die perfect in het compacte Pro‑camera­systeem past. Hiermee maak je scherpere close‑ups van verder weg. Met de volledig nieuwe actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Als je eenmaal ingesteld hebt welke dat is, hoef je alleen maar de knop ingedrukt te houden. 

De iPhone 15 Pro is bestelbaar vanaf 15/09 om 14u. en zal beschikbaar zijn vanaf 22/09.

iPhone 15 in de verschillende kleuren

iPhone 15

De Apple iPhone 15 heeft een Dynamic Island display dat meldingen bubbelt en live activiteiten tevoorschijn, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kan je muziek bedienen, kijken wie er belt, de status van je vlucht checken en nog veel meer.
Het innovatieve nieuwe design valt op door het glas aan de achterkant dat door en door gekleurd is. Voor het glas is een speciaal proces voor tweevoudige ionenuitwisseling gebruikt en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Stevige dus!

De hoofdcamera maakt nu foto’s met superhoge resolutie. Daarmee maak je nog makkelijker foto’s vol schitterende details, van snapshots tot prachtige landschapsfoto’s. Wil je snel het moment vastleggen voordat het voorbij is? Je hoeft nu niet meer handmatig naar Portretmodus te switchen. 

De iPhone 15 Pro is bestelbaar vanaf 15/09 om 14u. en zal beschikbaar zijn vanaf 22/09.

Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

De líApple Watch Series 9 helpt je verbonden, actief, gezond en veilig te blijven. Dankzij de S9-chip is het display superhelder en kan je je Apple Watch op een nieuwe manier snel en eenvoudig bedienen zonder het display aan te raken. Tik gewoon twee keer met je wijsvinger op je duim om bv. snel een oproep te beantwoorden, muziek af te spelen of te pauzeren, of een melding te bekijken.

Dankzij nieuwe innovaties op het gebied van materiaal, groene energie en vervoer met een lage CO₂‑uitstoot, is Apple Watch nu ook verkrijgbaar in CO₂‑neutrale combinaties van kast en bandje.

De Apple Watch Series 9 zal beschikbaar zijn vanaf 22/09.

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

De Apple Watch Ultra 2 is ontworpen voor topprestaties. De kast van titanium is licht, robuust, roestbestendig en steekt iets boven het saffierglas uit om het te beschermen tegen stoten van opzij. Het always‑on Retina‑display draait op de gloednieuwe S9 SiP en heeft een piek­helderheid van 3000 nits, zodat het nog beter leesbaar is bij fel zonlicht. Bij weinig licht dimt het display naar 1 nit. En de Nachtmodus wordt nu automatisch ingeschakeld als het donker is.

Het grote display biedt alle ruimte om zelf je scherm ideaal in te delen voor de meeste activiteiten. En er is een nieuwe wijzerplaat die langs de buitenste randen allerlei dynamische informatie laat zien, zoals de hoogte, diepte of het aantal seconden.

Met de instelbare actieknop kan je direct een functie naar keuze activeren. Bv: een work‑out starten of je locatie markeren. De batterij van de Apple Watch Ultra 2 weet bijna niet van ophouden. Deze smartwatch biedt een autonomie tot 72 uur!

De Apple Watch Ultra 2 zal beschikbaar zijn vanaf 22/09.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters