Welkom in onze Vanden Borre-winkels!

Zin om ons een bezoekje te brengen in de winkel? Voor advies, een Click&Collect-afhaling, de dienst na verkoop, de aankoop van producten, retours van producten ... Kom zeker langs, onze verkopers staan paraat om jou te helpen!

Veilig winkelen

In onze winkels doen we er echt alles aan om je veiligheid en die van onze medewerkers optimaal te garanderen. Onze verkopers dragen mondmaskers en handschoenen. Er is plexiglas en hydroalcoholische gel voorzien. En al onze toestellen worden telkens grondig ontsmet. Als klant ben je ook verplicht een mondmasker te dragen in winkels en winkelcentra. Kom alleen naar de winkel en beperk je bezoek tot maximaal 30 minuten. Wees gerust, wij staan in voor je veiligheid en doen ons best om alles vlot te laten verlopen.

Zin om ons een bezoekje te brengen? Top! Hou wel rekening met enkele veiligheidsmaatregelen:

Was je handen vóór en na je bezoek aan onze winkels. Aan de ingang van onze winkels staat een dispenser met hydroalcoholische gel.

Hou minstens 1,5 m afstand van andere klanten en onze verkopers: wij voorzien markering op de vloer om je hierbij te helpen. We zullen ook een maximaal aantal klanten binnen beperken zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Kom alleen winkelen en beperk je bezoek tot maximum 30 minuten. Let op: een volwassene kan wel kinderen jonger dan 18 jaar die onder hetzelfde dak wonen of een persoon die nood heeft aan begeleiding, vergezellen.

Een mondmasker is verplicht.

Betaal bij voorkeur elektronisch

Vergeet niet: samen staan we sterk! #samentegencorona

Bekijk ook zeker al onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer weten

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters