Een stralende, zijdezachte huid dankzij Braun

De zomer is in aantocht en dat betekent: zon, cocktails en kleedjes. En dus je benen om de 4 dagen volledig afscheren... Wil je ook ultra gladde, supermodelachtige benen en oksels die wekenlang blijven? Wij stellen jou 2 IPL-ontharingssystemen voor: de Braun Silk-expert Pro 3 en Pro 5. Zo’n toestel stopt haargroei aan de wortel en verwijdert haartjes semidefinitief. Benieuwd naar al hun voordelen? Je ontdekt er alles over hieronder!

Braun Silk-expert Pro 3 : veilig en doeltreffend

Resultaat na slechts 3 maanden

De Braun Silk-expert Pro 3 zorgt voor permanente haarvermindering in slechts 3 maanden tijd. Bovendien is dit de veiligste IPL-technologie: het werd klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd en is dus veilig voor de huid. Dat bevestigt Skin Health Alliance, een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie, waar dermatologen en wetenschappers samenwerken.

Aanpassing van de flitssterkte

Wist je dat je huidtint varieert over heel je lichaam? Dankzij de SensoAdapt-huidtintsensor (met UV-bescherming) worden je benen, oksels en bikinilijn veilig en permanent zichtbaar onthaard. Hoe? De Silk-expert Pro 3 beschikt over 3 intensiteitsniveaus die ervoor zorgen dat het licht zich aan je huidtint aanpast. Kortom, de sensor leest automatisch en voortdurend je huidtint, 80 x per seconde, en past zo de flitssterkte aan.

Zeer snelle behandeling

Niet veel tijd? Don’t worry, je hoeft je beide benen slechts 9 minuten te behandelen op het laagste energieniveau. Gebruik bijvoorbeeld de glijmodus voor grote lichaamsdelen zoals je benen. Hij flitst meer en zorgt dus voor een snellere behandeling. En de stempelmodus? Die biedt je een meer precieze behandeling en is geschikt voor kleinere, gevoelige en moeilijk te bereiken zones (zoals je gezicht, knieën, enkels, oksels …). Gebruik hiervoor best de precisiekop!

Braun Silk-expert Pro 5 : snel en zeer efficiŽnt

Resultaat na slechts 4 weken

De Silk-Expert Pro 5 is de krachtigere uitvoering van de Pro 3. Daarmee behandel je je benen in amper 5 minuten en is het haarloze eindresultaat al na 4 weken zichtbaar. Dit model werd natuurlijk ook werd klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd. En het past zich continu aan je huidtint aan net als bij de Pro 3. Dit IPL-toestel is ook geschikt voor je onderbenen, je oksels, je bikinizone en je gezicht.

10 intensiteitsniveaus, 3 comfortmodi

De Silk-expert Pro 5 biedt je 30% meer flitsen dan de vorige Silk-expert 3! Hier heb je maar liefst 400.000 flitsen (equivalent van 22 jaar behandeling). De 10 intensiteitsniveaus verzekeren dat de lichtintensiteit past bij je huidtint. Goed om te weten: De Pro 5 is ook voorzien van 3 comfortmodi: normaal, mild en extra mild. De milde en extra milde modus verlaagt het energieniveau. Perfect dus voor beginners of gevoelige zones.

2 behandelingsmodi

Naargelang het oppervlak dat je wenst te behandelen, kan hier ook kiezen tussen 2 behandelingsmodi. Gebruik de glijmodus (voor grote zones) en plaats de standaardkop op je toestel. Zoek je een meer precieze behandeling geschikt voor kleinere zones? Gebruik de stempelmodus met behulp van de precisiekop!

Alle verschillen op een rijtje

Al je IPL-behandelingen in ťťn app

De Braun Silk-expert Pro IPL-app helpt je om je verschillende behandelingen bij te houden en je vooruitgang op de voet te volgen voor perfecte resultaten. Dankzij de app kan je ook zien hoe de SensoAdapt™-huidtintsensor werkt en hoe je het apparaat het best kan gebruiken. Deze app is zowel beschikbaar in de App Store als op Google Play!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters