Lenovo Legion 5-laptops:
gamen zonder compromissen

Hou je van gamen op een laptop? Dan is de Lenovo Legion 5 een perfecte keuze. Versla elke tegenspeler dankzij een overvloed aan krachtige opties. En dat allemaal in een zeer strak ontwerp. Wij stellen je de vele troeven van deze gaming-laptops graag voor!

Strakke vormgeving met subtiele details

De Legion 5-laptops van Lenovo hebben een gestroomlijnd, aluminium chassis met een strakke vormgeving en ledverlichting. Voeg daarbij de vernieuwingsfrequentie van maximaal 144 Hz, de helderheid van 300 nits en een full hd-scherm van 15,6 of 17,3 inch toe en je hebt een laptop die volledig geschikt is om je favoriete games te spelen, waar je ook bent. En wat dacht je van een webcam met privacyschuifje?

Driedimensioneel geluid

Dankzij het meeslepende geluid van de Harman Kardon®-speakers weet je altijd wat er in je omgeving gebeurd. Zin om te gamen met een hoofdtelefoon? De Dolby Atmos®-ondersteuning zorgt voor 3D-geluid. Een dreiging van boven of van achter jou? Je kan ze perfect localiseren tijdens de game.

Gamen zoals op een desktop-pc

De Lenovo Legion 5-gaminglaptops beschikken over een Intel® Core™ i7-processor van de 10de generatie. Resultaat? Ongekende prestaties die gewoonlijk enkel aanwezig zijn in een desktopcomputer. Zo’n laptop heeft dus voldoende kracht voor elk veeleisend spelletje en je kan ook overal gamen net als op een desktop-pc met verbluffend levensechte beelden.
 
Da’s nog niet alles, want deze krachtpatsers worden aangestuurd door een NVIDIA® GeForce GTX™ 1650 grafische kaart, waardoor gamers genieten van een ultieme gamebeleving op een laptop, de kracht van AI en realtime raytracing. Dat is een manier om driedimensionale beelden te genereren, waarbij je de loop van elke lichtstraal in een lichtbron in je scène volgt.

Blijft koel tijdens elke battle

De Lenovo Legion 5-laptops zijn uitgerust met het Coldfront 2.0-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat warmte, de aartsvijand van gamingprestaties, verleden tijd is! Het gaat hier meer bepaald over een slim koelsysteem met 2 kanalen die alle onderdelen waaronder CPU en GPU koel houdt. 

Dankzij de ventilatorbladen met een coating van vloeibaar kristalpolymeer en speciale koperen koelbuisjes geniet je van maximale prestaties tijdens elke game. Kies tussen verschillende thermische modi : Stil, Balans en Prestaties en laat elke concurrent achter je.

Altijd alles onder controle

Een toetsenbord nodig op topniveau? Ontdek de precisie van het Lenovo Legion TrueStrike-toetsenbord. Ze is gemaakt voor echte gamers, biedt superieure controle en een toetsafstand van 1,5 mm. Maar dat is nog niet alles. De speciale mediatoetsen, het numeriek klavier, de extra grote pijltoetsen en het trackpad uit één stuk zorgen ervoor dat jij als gamer geniet van een comfortabele ervaring tijdens het spelen. 

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters