Light up the match
LG tvís met nieuwe oledpanelen

LG’s 2021 OLED TV line up is de meest uitgebreide lijn van oled-tv’s en biedt nieuwe televisies met superieure beeldkwaliteit. LG’s nieuwste G1 series beschikt over OLED EVO, de volgende stap in de evolutie van OLED TV technologie. Met gedetailleerdere beelden, een betere helderheid, een verbluffend contrast en een adembenemende geluidsbeleving. Kortom, de LG OLED TV is een kunstwerk, een bioscoop op een groot scherm, een weg naar de gamingwereld en de beste plek bij de grote sportevenementen, zoals het Europees voetbalkampioenschap.

OLED by LG: de 4 kenmerken

De LG OLED technologie wordt altijd gelinkt aan de 4 S’en. Dat zijn 4 kenmerken die starten met een S en gekoppeld kunnen worden aan deze technologie.
 
  • Sharp picture: een zeer scherp beeld voor een ongeziene bioscoopervaring
  • Swift response: een snelle weergave voor vloeiende games
  • Smooth motion: realistische weergave van alle sportwedstrijden
  • Slim design: fijn, knap en artistiek design dat in elke omgeving past

De beste voetbalbeleving

De beste voetbalbeleving

Wil je naar het EK voetbal kijken alsof je op het veld bij onze Belgen zou staan? De LG OLED TV van 77 inch geeft je het gevoel dat je elke grote voetbalmatch persoonlijk bekijkt. Tous ensemble! Op het enorme scherm van 77 inch zie je elke goal met adembenemend veel details. En dankzij de brede kijkhoek heb je vanuit eender welke plaats in je zetel een even geweldig zicht. Omdat LG OLED TV's zelfverlichte pixels hebben die één voor één oplichten, kunnen ze bijvoorbeeld snel bewegende voetballers weergeven met minder onscherpte dan ledtelevisies met achtergrondverlichting.

Beelden en geluid zoals in de bioscoop

Beelden en geluid zoals in de bioscoop

De LG OLED TV levert geweldige prestaties dankzij haar ongelooflijk scherpe beelden. En met perfect zwart en 100% kleurechtheid zie je je favorieten films en series zoals ze bedoeld zijn. Een sportwedstrijd volgen? De LG OLED TV toont elke sport in al zijn realisme: snelle acties en bewegingen worden vloeiend weergeven. Je zit bij alle beste sportevents nu op de eerste rij. En dankzij Dolby Vision IQ en Dolby Atmos krijg je een uitstekende tv-ervaring en adembenemende cinematografische resultaten. Dolby Vision IQ past op intelligente wijze de beeldinstellingen aan op basis van de content en de omgeving, terwijl Dolby Atmos multidimensionaal surround-geluid levert.

Game over voor de concurrentie

Game over voor de concurrentie

De LG OLED TV biedt je een snelle respons, de nieuwste gamefuncties en een 120Hz-scherm om moeiteloos mee te gamen. LG werkt samen met toonaangevende bedrijven om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke gaming-ervaring krijgt. Ze zijn een samenwerking aangegaan met NVIDIA en AMD om van de LG OLED TV de enige G-SYNC en AMD FreeSync™ Premium gecertificeerde tv te maken. Bovendien hebben ze ook hun krachten gebundeld met Xbox om het volledige potentieel van next-gen gaming te ontketenen. Als je dit dan combineert met de verbluffende beeldkwaliteit en ultrasnelle responstijden van OLED, dan haal je gegarandeerd het maximale uit je games.

Contrast is oneindig veel beter

Contrast is oneindig veel beter

Dezelfde beelden kunnen er anders uitzien, afhankelijk van de weergavetechnologie die een tv heeft. LG OLED TV’s beschikken over zelfoplichtende pixels die in- en uitschakelen om perfect zwart en oneindig contrast te bereiken. Bij led- en miniled-tv’s is dat anders: die gebruiken achtergrondverlichting die niet zelfemissief is. Resultaat: geen perfect zwart en ook last van het halo-effect. Bij zelfoplichtende pixels is dat dus niet het geval, er is geen lichtdoorval en geen halo. Zo krijg je elke keer opnieuw perfecte zwarttinten en een betere beeldkwaliteit.

OLED 8K: spectaculaire tv

OLED 8K: spectaculaire tv

Er is een duidelijk verschil tussen 8K- en 4K-resolutie. OLED 8K is 4 X de resolutie van 4K. Maar ook tussen OLED 8K en LED 8K zie je een groot verschil. LG OLED TVís zijn voorzien van zelfoplichtende pixels die individueel kunnen aangestuurd worden om ongeëvenaarde niveaus van diepte en detail weer te geven. Ze beschikken ook over de α9 Gen4 processor 8K, een ongelooflijk krachtige chip die 4K opschaalt naar 8K. En met de LG OLED TV Z1 kun je 8K ervaren op adembenemend grote schermen van 77 en 88 inch. Good to know: OLED TV's hebben een α9 Gen4 processor 4K (met uitzondering van de OLED A serie die een α7 Gen4 processor 4K bevat).

Met kennis met LG OLED EVO

Maak kennis met de LG OLED EVO technologie: een nieuwe generatie oledpanelen exclusief voor de nieuwe G1R series! Dit paneel geeft beelden extra helder weer en brengt nog meer contrast aan de kleuren. Het oled-scherm van de LG OLED EVO bevat nu een extra laag en een nieuw materiaal, in samenwerking met de α9 Gen4 processor zorgt dit voor een hogere lichtopbrengst. Deze nieuwe opbouw optimaliseert de structuur van het scherm, verfijnt de golflengten van het licht en verhoogt de efficiëntie. Het resultaat? Een scherper beeld met verbeterde helderheid.

LG OLED Gallery Design, een echt kunstwerk

LG OLED Gallery Design, een echt kunstwerk

De LG OLED GX vormt een perfecte eenheid met je muur en is een unieke oplossing om je tv vlak tegen de muur te hangen. Zijn grootste troef: zijn minimale design ziet er vanuit elke hoek uit als een kunstwerk en tilt je woonkamer naar een hoger niveau. Tv-meubels zijn nu overbodig, zo haal jij het meeste uit je ruimte. De LG OLED technologie werkt zonder backlights. De zelfoplichtende pixels hebben een wereld van mogelijkheden geopend: perfecte vormen, ongelofelijk dunne randen en platte designs. Wat je ziet, is enkel het scherm en een oogstrelend design.

Gallery Stand: ontworpen om op te vallen

Gallery Stand: ontworpen om op te vallen

Dankzij de Gallery Stand kan je het prachtige oled-beeld ook midden in de kamer zetten. Deze stijlvolle metalen driepoot past op alle oled-modellen van 48 tot 77 inch. Dankzij het ingebouwd kabelmanagement is de opstelling netjes afgewerkt. De bijgeleverde beugel maakt het makkelijk om kleine apparaten achter op de tv te bevestigen.

Koop nu je LG OLED TV en ontvang en terugbetaling tot 500 euro. Deze actie is geldig tot en met 01.08.2021.

Wil jij ook een LG OLED TV in huis halen? Topidee! Kom deze prachtige televisies bewonderen in één van onze Vanden Borre-winkels, vraag advies aan onze verkopers en maak je keuze.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters