Miele TwinDos-wasmachines: dubbele wasinnovatie

Miele blijft innoveren met haar TwinDos-wasmachines. Terwijl de wasresultaten beter en beter worden dankzij deze TwinDos-technologie, hoef jij minder en minder tijd te besteden aan je was. Deze handige technologie gebruikt namelijk 2 unieke wasmiddelen die je wasmachine zelf doseert. Eenvoudig, efficiënt én zuinig!

Een vlekkeloos parcours

Een vlekkeloos parcours

Miele ontwikkelde 2 vloeibare wasmiddelen voor TwinDos-wasmachines. UltraPhase 1 werkt in op vuil, terwijl UltraPhase 2 (vet)vlekken verwijdert. En je machine stelt zelf de ideale mengeling van beide wasproducten samen op basis van je type wasgoed en de vuiltegraad van dat wasgoed. De UltraPhase-wasmiddelen bevatten extra veel actieve ingrediënten (zoals enzymen). Resultaat? Hun efficiëntie verhoogt. Tegelijk bevatten ze niet veel parfum en dus niet veel allergenen. De producten zijn dus zeer huidvriendelijk.

Laat jezelf het werk uit handen nemen

Laat jezelf het werk uit handen nemen

Met TwinDos hoef je bijna niets meer zelf te doen. Via de WifiConn@ct-functie kan je je wasmachine vanop afstand bedienen. Als er nog voldoende wasmiddel in de reservoirs zit, volstaat ook een druk op de knop. Je toestel bepaalt zelf de dosering van UltraPhase 1 & UltraPhase 2, mengt ze met een beetje water en voegt ze op het juiste moment toe tijdens de wasbeurt. En jij? Wel, je hoeft nooit meer de verpakking te lezen, de dosering te kiezen of de wasmiddellade schoon te maken. En als het wasproduct bijna op is? Dan vraagt je toestel je op tijd om nieuw wasmiddel te bestellen. Je krijgt een melding op het scherm van je machine of op je smartphone via de app.

30 % minder wasmiddel nodig

30 % minder wasmiddel nodig

Wist je dat je door de kwaliteitsvolle samenstelling en de automatische dosering van UltraPhase tot 30 % wasmiddel bespaart? Da’s goed nieuws voor je portefeuille, je machine, je kleren én het milieu. Je Miele-wasmachine vermijdt wasmiddelvlekken door het wasmiddel vooraf even met water te mengen. Wees dus gerust, UltraPhase komt nooit in geconcentreerde vorm in contact met je kledij.

Miele Powerwash: revolutionair zuinig bij elke belading

Miele Powerwash: revolutionair zuinig bij elke belading

Wasmachines met PowerWash bieden een reinigingsprestatie van het hoogste niveau. Met het programma QuickPowerWash is je wasgoed zelfs in minder dan 1 uur gewassen. Deze toestellen wassen tot 40 % zuiniger dan vereist voor de hoogste energie-efficiëntieklasse bij bescheiden looptijden. Kortom, geen enkel programma duurt langer dan 3 uur. Zelfs kleine wasjes verlopen zuinig. En dat allemaal dankzij de Spin & Spray-technologie die met een heel lage waterstand werkt, dat bespaart energie bij het opwarmen.

5,0
€ 1.219,00

4,9
€ 1.379,00

5,0
€ 1.299,00

4,6
€ 1.139,00

4,6
€ 1.359,00

5,0
€ 1.489,00

4,6
€ 1.729,00

4,9
€ 1.999,00

 
€ 1.629,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters