Haal het allerbeste uit Microsoft 365

Maak kennis met de nieuwe versies van Microsoft 365! Bereid je voor om je creativiteit een boost te geven en je niveau van organisatie en beveiliging te optimaliseren. Premium apps, zoals Word, Excel en Powerpoint, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging ... Wij vertellen je alles over de vele voordelen van deze nieuwe versies. En dit alles met één abonnement!

Breng je ide雃n tot leven

Geef je creativiteit een boost! Schrijf als een professional met de bewerkings- en schrijfsuggesties van Word. Analyseer je gegevens met de door Excel verstrekte informatie die direct bruikbaar is. Gebruik de layout- en kleuropties van PowerPoint en word een echte designer. Goed nieuws: als abonnee heb je toegang tot slimme hulpfuncties die worden aangestuurd door AI en tot premium content in elk van de apps. Top!

Organiseer je tijd

Vanaf nu kan je meerdere agenda’s in één weergave beheren en heb je een overzicht van al je activiteiten: sportactiviteiten, vergaderingen, persoonlijke evenementen of werkvergaderingen, alles wordt weergegeven! En dankzij de primaire inbox kan je je mails snel en eenvoudig sorteren. Gebruik de voorgestelde antwoorden om meteen te antwoorden en door te gaan met je andere taken.

Samen bereik je meer

Schoolproject, nieuwsbrief ... Werk naadloos samen met andere mensen. Deel OneDrive-bestanden vanaf je pc of mobiele toestel en laat je vrienden, familie, klasgenoten of collega's het document bewerken en suggesties doen. Je werkt samen en neemt in realtime beslissingen. Snelheid en efficiëntie verzekerd!

Bescherm wat belangrijk is

Je dierbaren, je digitale bronnen ... Bescherm ze allemaal met Microsoft 365. Het biedt oplossingen om te beschermen wat voor jou het belangrijkste is. Wees gerust: je foto's en andere belangrijke bestanden zijn veilig in OneDrive.

Microsoft 365 Family vs Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Family is een abonnement voor tot 6 personen van je gezin. Elk familielid beschikt over een eigen cloudopslagruimte van 1 TB, Office Premium-apps en een geavanceerde beveiliging op zijn of haar toestellen. 

Microsoft 365 Personal is een abonnement voor één persoon, met dezelfde voordelen van Microsoft 365 Family.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters