Nespresso Essenza Mini: een uitzonderlijk koffietoestel!

Met zijn allernieuwste ultracompacte koffietoestel, Essenza Mini combineert Nespresso kwaliteit en esthetiek om aan ieders wensen te voldoen.

Nespresso Essenza Mini: het koffietoestel met ultracompact design

Dankzij zijn minimalistisch en uitgepuurd design past het Nespresso Essenza Mini-koffietoestel bij alle stijlen en in elke ruimte. Hij heeft een prachtig design en verleidt met zijn elegante gebogen lijnen en bijzondere, geraffineerde kleuren. Dit toestel is ideaal voor liefhebbers van een lekkere kop koffie die op zoek zijn naar een modern, efficiënt designtoestel.
De Essenza Mini werd ontworpen om het meest compacte koffietoestel op de markt te zijn en beschikt over tal van functies, terwijl hij heel weinig plaats inneemt. Het is eenvoudig en intuïtief in gebruik, en bovendien energiezuinig. Na 3 minuten zet het toestel zich in de waakstand en houdt het je koffie warm.

Klassiek of pop: aan jou de keuze

De koffietoestellen Nespresso Essenza Mini zijn beschikbaar in twee modellen: het model van Krups en het model van Magimix. Hun functies en prestaties zijn identiek. Je hoeft enkel nog je favoriete look te kiezen.
Het model van Krups heeft een elegante, klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in drie kleuren: pianozwart, zuiver wit en intens grijs. Het model van Magimix speelt vooral met ronde vormen en opvallende kleuren: zuiver wit, robijnrood en citroengeel.

Aarzel je nog? Test je koffietoestel in augmented reality!

De app voor augmented reality van Nespresso is beschikbaar op Google Play en App Store en zorgt ervoor dat je het koffietoestel Essenza Mini in je interieur kunt weergeven. Je kunt de verschillende kleuren uitproberen, de beide modellen, of zien wat het beste plekje is in je keuken, eet- of zitkamer. Ideaal om tijd te winnen in de winkel en om de perfecte keuze te maken!

De unieke sensatie van een uitzonderlijke koffie, dat is Nespresso

Uiteraard is het Nespresso Essenza-koffietoestel niet enkel op esthetisch vlak een voltreffer. Het biedt je vooral de gelegenheid om te genieten van je koffie volgens de regels van de kunst. Want ook dat is de unieke knowhow van Nespresso.
De druk van 19 bar is perfect voor een schuimige, romige koffie die niet moet onderdoen voor een kopje van de beste koffiebars in Italië. Test met de Essenza Mini de lijn Grands Crus van Nespresso, samengesteld uit 24 koffiesoorten van topkwaliteit voor een unieke ervaring.

Zin in een designtoestel en heerlijke koffie? Ontdek online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel het nieuwe Essenza Mini-koffietoestel van Nespresso.

product

Essenza Mini Krups

  • Ultracompact toestel
  • Elegant en klassiek design
  • 2 programmeerbare knoppen
Koop nu
product

Essenza Mini Magimix

  • Ultracompact toestel
  • Ronde vormen en opvallende kleuren
  • 2 programmeerbare knoppen
Koop nu
product

Essenza Mini Krups Aeroccino

  • Ultracompact toestel
  • Elegant en klassiek design
  • Functie voor cappuccino & latte
Achetez