Haal die foute kersttrui maar weer uit je kast! banner

Tijd voor Ugly Sweater Day

Vandaag is het Ugly Sweater Day, de dag van het jaar waarop je zonder gêne je meest foute kersttruien uit de kast mag halen. Inderdaad, je hoort het goed! Deze traditie komt oorspronkelijk uit Engelstalige landen en heeft nu ook onze streken bereikt.

Fabien, je favoriete raadgever van Vanden Borre, heeft zijn meest foute trui bovengehaald om je nog een paar cadeautips te geven. Kitsch ten top, maar wel leuk!

Voor de technologiefans

De Parrot Mambo Minidrone garandeert je heel wat plezier. Met de geïntegreerde camera leg je je vlucht vast, en met het kanon schiet je tot 6 balletjes af.

Voor de globetrotter/sportieveling

Volg je aantal stappen, je afgelegde afstand en je calorieverbruik op met de Fitbit Charge 2L. Die goede voornemens voor 2017 volgen wordt supergemakkelijk!

Voor de sterrenkok in spť

Verwarm jezelf deze winter met een heerlijke soep of velouté. De Moulinex Easy Soupmaker is tegelijkertijd een blender en een soepmaker. Die michelinster komt in zicht!

Voor de ijdeltuit

Met de Newa Nw Visage Collagene verminder je rimpels en wordt je huid weer strakker. Bovendien gebeurt dat helemaal op een natuurlijke manier!

Voor de huismus

Hou je van een gezellig huis maar heb je een hekel aan stofzuigen? De iRobot Roomba 886 doet het werk voor jou. Hij verwijdert zelfs haren en pluizen van je huisdieren in tapijtenen vloerkleden.

De bloopers

Een video opnemen gaat niet altijd vanzelf. De toestellen durven al eens een eigen leven gaan leiden...

Wist je dat...

  1. De traditie al in de jaren ’80 begon? Jongeren begonnen toen voor de grap oubollige truien te dragen.
  2. Er ook Ugly Sweater Parties bestaan? Maak het gezellig, dompel je onder in de kerstsfeer en vergeet je natuurlijk niet te hullen in je meest foute kersttrui.
  3. De meest foute kersttrui ongetwijfeld die van Mark Darcy uit Bridget Jones Diary is?
  4. Een goede foute kersttrui een paar dingen nodig heeft? Sneeuwmannen, kabouters, rendieren... hoe meer clichés, hoe beter. En zoveel mogelijk versieringen. De laatste jaren vind je zelfs modellen die licht geven of muziek maken.

Doe zelf mee met Ugly Sweater Day!

  1. Je hoeft niet te doen alsof, je hebt ergens wel een foute kersttrui liggen die je heel grappig en niet duur vond!
  2. Draag hem de hele dag zonder excuses: thuis, op kantoor, op café...
  3. Deel je outfit online met de hashtag #uglysweaterday en laat de wereld delen in je pret!