De wasmachine met automatische dosering!

Miele maakt je het leven gemakkelijk met TwinDos: een revolutionaire wasmachine met automatische dosering van het wasmiddel.

Miele TwinDos, altijd de juiste dosis!

Wasgoed dat onvoldoende gewassen is, hardnekkige vlekken, witte kledij die grijs uit de wasmachine komt,... Als je onaangename verrassingen liever vermijdt, is de wasmachine Miele TwinDos de ideale oplossing voor jou!
Haar geheim? Een unieke formule met automatische dosering. Tijdens het wassen neemt TwinDos op het juiste moment de juiste dosis wasmiddel uit de twee flacons van het krachtige wasmiddel UltraPhase 1 en 2, voor een maximaal resultaat op al je textiel en een perfecte hygiëne.

Een slimme wasmachine

Wil je jezelf het leven makkelijker maken? Genieten van wat echt telt? Besteed minder tijd aan huishoudelijke taken en kies een slimme wasmachine die het werk in jouw plaats doet. De Miele TwinDos voegt dankzij het dubbele wasmiddelenreservoir automatisch wasmiddel toe en zorgt ook voor al de rest: keuze van het product, hoeveelheid en wascyclus.
Kies gewoon je programma en de vervuilingsgraad van het wasgoed en TwinDos doet de rest! Met de startuitstelfunctie programmeer je je wasmachine tot 24 uur op voorhand.

Een optimaal resultaat op alle soorten textiel

De automatische dosering van TwinDos past zich aan alle textielsoorten aan, zelfs het meest delicate textiel zoals wol of zijde. Miele vermijdt elke overdosering en zorgt zo voor al je lievelingskleren. De machine herkent de aard van je wasgoed! Fuzzy Logic kiest het meest geschikte programma.

Miele TwinDos is beschikbaar in drie modellen, afhankelijk van wat je nodig hebt: WMG 120, WMH 122  en WKH 272 . De meest volledige? De WMG 120. De machine is uitgerust met een perfect stille en geïsoleerde inductiemotor.

Zeg alle vlekken vaarwel!

Miele TwinDos weet ook raad met alle vlekken. Wijn, kruiden, saus... Verwijder gemakkelijk tot 23 verschillende soorten vlekken, en tot 3 soorten tijdens één wasbeurt. En als je twijfelt tussen de programma's, vraag het dan aan Miele: de geïntegreerde vlekkenadviseur geeft je aanwijzingen over het efficiënt verwijderen van de vlekken.

Bespaar met Miele TwinDos!

Dag in dag uit de wasmachine laten draaien kan je elektriciteitsfacturen en je waterverbruik aanzienlijk doen stijgen. Met Miele TwinDos bespaar je en doe je meteen iets voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Nooit meer overdoseren

Met het systeem voor automatische dosering van het wasmiddel is verspilling voltooid verleden tijd! Je bent er zeker van dat je niet meer product gebruikt dan nodig is voor je wasgoed. Je bespaart zo'n 30 % wasmiddel per wasbeurt vergeleken met klassieke manuele dosering.

Geen druppel te veel

Wil je echt alles onder controle houden? Gebruik dan de debietmeter voor een helder zicht op je waterverbruik. Nog een goede manier om aanzienlijk te besparen en onnodige uitgaven te vermijden.

Meerdere machines in ťťn

Heb je maar een kleine was te doen met verschillende soorten kledij? Je hoeft geen aparte wascycli te starten. Stel gewoon de lijst van kledingstukken samen en Miele past zich aan met gemengde cycli. Twee hemden en een jeans in dezelfde wasbeurt: het kan. En altijd grondig en in alle zachtheid gewassen! De slimme TwinDos combineert textielsoorten en analyseert de lading wasgoed in de machine. Resultaat? Je gebruikt alleen het strikt noodzakelijke aan elektriciteit en water, niet meer en niet minder.

Een zelfreinigende optie

Ook bij het onderhoud van je machine verspil je niets! Ze wast helemaal alleen en zuinig. Dankzij de auto-clean van Miele heb je geen gespecialiseerde schoonmaakproducten meer nodig. De reinigende jets spoelen voor jou de verschillende compartimenten van het wasmiddelenbakje en verwijderen resten van wasmiddel efficiënt.

Een duurzame wasmachine

Wist je dat? Om te beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen, worden alle wasmachines van Miele getest voor 20 jaar gebruik, met 5 programma's per week die elk 2 uur duren.

Om te profiteren van alle voordelen van het gamma wasmachines Miele TwinDos, ga naar onze Vanden Borre-winkels of surf naar www.vandenborre.be.

product

Miele TwinDos WMG120

 • A+++-energieklasse
 • Inductiemotor
 • Lcd-display met led-indicatoren
product

Miele TwinDos WMH122

 • A+++ -40 %-energieklasse
 • Inductiemotor
 • Lcd-display met led-indicatoren
product

Miele TwinDos WKH272

 • A+++ -40 %-energieklasse
 • Inductiemotor
 • SteamCare-programma
product

Miele UltraPhase-wasmiddel

 • Voor heldere kleuren en stralend witte was
 • Automatische dosering
 • Tot 30 % wasmiddel besparen
Koop nu

Nuttige links

 1. Alle Miele TwinDos-wasmachines
 2. Alle Miele-wasmachines
 3. Alle Miele TwinDos-wasmiddelen