Groot scherm, dunne randen


Visueel volgt de Moto G6 de trend van de smartphones uit het topsegment: het toestel heeft een 5,7 inch groot full hd+-scherm en dunne randen. Met daarrond een knappe glazen 3D-cover. De Moto G6 Plus ziet het iets groter met een scherm van 5,9 inch, terwijl de G6 Play zijn prijs nog wat drukt dankzij een hd+-scherm. Alle edities delen hun brede 18:9-schermverhouding. Heerlijk om video’s te bekijken en games te spelen.


Snel laden voor lang gebruik


Alle innovaties van de voorbije jaren ten spijt, batterijduur blijft één van de belangrijkste kenmerken van een smartphone. En dat heeft Lenovo goed begrepen. De 3000 mAh-batterij van de Moto G6 en de 3200 mAh-batterij van de Moto G6 Plus loodsen je probleemloos door je hele dag.

Maar de echte prestatie? Die vind je bij de Moto G6 Play: een budgettoestel met een accu van maar liefst 4000 mAh. Zo gebruik je je telefoon tot 32 uur lang, muziek streamen en series bingewatchen inbegrepen! Dit maakt van de G6 Play een gedroomd toestel voor mensen die voor weinig geld een smartphone met een lange batterijduur zoeken.

Bij elk toestel krijg je bovendien een TurboPower™-oplader. Dat is een snellader die je na enkele minuten al meerdere uren batterijduur oplevert.


2 of 3 cameraís?


Tweede prioriteit, naast batterijduur? De camera! Want met een kwaliteitsvolle smartphonecamera leg je zelfs je meest wazige herinneringen haarscherp vast. Komt in orde met een dubbele camera aan de achterzijde en een selfiecamera met led-flitser vooraan.

Opgelet: laat je het meestal aan anderen over om foto’s te maken? Dan wordt de G6 Play wel heel interessant. Dat is het enige toestel zonder dubbele camera aan de achterzijde. Maar in ruil krijg je wél de grootste batterij van de reeks, tegen de kleinste prijs. Alle toestellen hebben trouwens verschillende functies om je foto’s softwarematig te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan gezichtsfilters en een portretmodus met bokeh-effect.


Uniek: de Moto-ervaringen


Een middenklasse-smartphone hoeft niet in alles gemiddeld te zijn. Motorola werkt al jaren aan unieke ‘Moto-ervaringen’. Kleine verbeteringen die het gebruik van je smartphone nog intuïtiever maken. Raak je telefoon bijvoorbeeld even aan om meldingen en updates op het scherm te zien. Maak een eenvoudige polsbeweging om de camera-app te openen. Of leg je toestel ondersteboven neer om de modus ‘niet storen’ te activeren.


Wie van de 3?


Hoe kies je nu? Laten we beginnen bij de Moto G6 Plus. Die is er voor de meest intensieve smartphonegebruikers. Hij heeft het grootste scherm (5,9 inch), het meest RAM-geheugen (4 GB) en de grootste interne opslagcapaciteit (64 GB).

De Moto G6 is de aangewezen keuze voor de meeste mensen, met een zeer indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding.

De Moto G6 Play, tot slot, is de slimste keuze als je batterijduur belangrijker vindt dan een dubbele camera aan de achterzijde.

Op zoek naar een indrukwekkende middenklasse-smartphone die zijn prioriteiten kent?

Ontdek de Moto G6 in de winkel of op vandenborre.be.

Koop een nieuwe Motorola G6 tussen 1 en 31 oktober 2018 en krijg 30 euro korting bovenop de terugnamewaarde van je oude smartphone.

product

Moto G6

  • Groot full hd+-scherm van 5,7 inch
  • Batterij van 3000 mAh
  • Dubbele camera aan de achterzijde
Koop nu
product

Moto G6 Plus

  • Groot full hd+-scherm van 5,9 inch
  • Batterij van 3200 mAh
  • Dubbele camera aan de achterzijde
Koop nu
product

Moto G6 Play

  • HD+-scherm
  • Batterij van 4000 mAh
  • Één camera aan de achterzijde
Koop nu

Nuttige links