Wonderlijke feestdagen met Nespresso

Nespresso breidt haar huidige aanbod koffiemachines uit met de nieuwe Expert, een innovatieve en veelzijdige koffiemachine die staat voor personalisatie en gebruiksgemak. Bovendien geniet je nog tot eind januari 2017 van een koffiekorting tot € 60 bij aankoop van een nieuwe Nespresso-machine.

Nespresso: de koffie voor ieders smaak

Zowel de machines als de capsules van Nespresso bieden een rijkdom aan koffiesmaken en -stijlen. Van de espresso tot de americano, er is voor iedere smaak wat wils. De koffie komt uit de hele wereld en de elegante machines zorgen voor eenvoudige maar sublieme momenten van degustatie.

Een uitgebreid gamma voor ieders budget

Wat je vereisten op vlak van koffie ook zijn, er is altijd wel een Nespresso-machine voor jou. En capsules voor ieders smaak.

Ergonomie, functionaliteit, design… What else? Het gemeenschappelijke punt tussen alle Nespresso-machines? Een gepatenteerd extractiesysteem voor een perfecte druk die de aroma van de koffie bewaart tijdens iedere degustatie. Laten we dit even demonstreren…

De nieuwe Nespresso Expert: het hoogtepunt van dit eindejaar

Je koffie precies zoals je hem wil, op een snelle en handige manier. De Nespresso Expert biedt een ruime waaier aan instellingen: je kan kiezen uit drie temperaturen en vier kopgroottes, waaronder de nieuwe Americano voor een grotere kop milde koffie en een aparte stand voor heet water. De ultieme designmachine met geborsteld aluminium en een vooruitstrevende wandvorm, geïnspireerd op de wereld van de barista’s. Dankzij de compatibiliteit van de machine met Bluetooth Smart® technologie kan je de Nespresso-applicatie gebruiken om je eigen koffies op maat te creëren en eenvoudig je capsules te bestellen. Bovendien helpt de machine je bij het onderhoud en om bijstand te vragen.

Een nieuw kopjesformaat: de Nespresso americano

De grote evolutie van Nespresso is ongetwijfeld het model Expert met het nieuwe kopjesformaat. De americano bestaat uit 25 ml koffie en 125 ml heet water. Door deze bereidingswijze krijg je een zachte en zoete, maar nog altijd bijzonder karaktervolle koffie, afgewerkt met een fijn crèmelaagje. De americano is beschikbaar in alle Grand Cru Ristretto en Espresso capsules, ook in de Variations.

Tijdloos en essentieel: de klassiekers van Nespresso

 1. compact en ergonomisch
 2. leuk dankzij de verwisselbare zijkanten
 3. kleurrijk en praktisch, dankzij het ergonomische handvat
 4. voor de stadsmens, verfijndheid bij uitstek
 5. lekkere koffie met perfect melkschuim

Voor echte barista's: superieure kwaliteit en de allerlaatste technologie

 1. een slim toestel dat de perfecte koffie maakt dankzij “One-Touch”
 2. met bluetoothverbinding, herinnert zich het tijdstip waarop je koffie zet en onthoudt je favoriete recept
 3. connected én lekker, de Aeroccino voegt melk toe aan de verschillende koffierecepten

Ontvang tot Ä 60 koffiekorting

Ontdek nu de wereld van Nespresso en krijg tot 60 euro koffiekorting cadeau op je eerste koffiebestelling bij Nespresso. Deze actie is geldig van 27.10.2016 tot en met 29.01.2017 bij aankoop van een Nespresso-machine. 

product

De sterke punten van Nespresso Expert

 • 5 kopjesformaten, waaronder de americano
 • 3 temperatuurinstellingen
 • Slimme bluetoothverbinding
Koop nu