Sony BRAVIA oled-tv's banner

Sony BRAVIA oled-tv's

Beleef een compleet nieuwe wereld!

Op zoek naar de ultieme kijkervaring? Met de gloednieuwe Sony A1-reeks geniet je van oled-beelden, een 4K-resolutie, een uniek design en een krachtige X1 Extreme processor.

Videostreaming, 4K, ultra hd... er beweegt veel in de wereld van de tv’s. Hdr of high dynamic range is de nieuwe standaard en biedt veel meer kleuren en contrast dan voordien. De A1-reeks van Sony combineert 4K-scherpte met de helderheid, kleuren en details van hdr. Vanaf nu zie je delen op het scherm dat je vroeger niet kon zien.

Heel realistische beelden met natuurlijke kleuren

Geniet van beelden met een uitstekend contrast dankzij de 8 miljoen zelfverlichtende oled-pixels die apart gereguleerd worden door de X1™ Extreme-processor. Ervaar zo levensechte kleuren en een groot contrast. Kijk naar zeer realistische beelden, met dieper zwart en helderder wit. Dankzij de nieuwste technologie van Sony voor ruisonderdrukking en het verbeteren van details is alles waarnaar je kijkt op een Sony A1-tv scherp en verfijnd. Je ziet bv. de contouren van bergen, verborgen texturen van bloemen, diepte in een wolkenlucht... De echte kleuren en contasten van de natuur worden perfect weergegeven. Dankzij het Triluminos-display van je Sony A1-tv geniet je van een breed kleurenpalet. Nauwkeurige kleurenmapping optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime.

Perfecte balans tussen beeld en geluid

De nieuwe oled 4K hdr A1-tv’s van Sony, ook wel “BRAVIA OLED” genoemd, bieden een intense visuele ervaring waarbij beeld en geluid perfect in evenwicht zijn dankzij de Acoustic Surface™-technologie. In tegenstelling tot bij de meeste tv-speakers, komt het geluid van deze tv’s voort uit het volledige scherm. Je televisie lijkt te zweven en wat overblijft is een schitterend beeld waardoor jij volledig opgaat in je entertainment! Een extra troef van de Sony A1-reeks is ongetwijfdeld het 360-graden design en de elegante vorm van deze televisies. Deze oled-tv’s zijn zo ontworpen dat je de luidsprekers niet ziet. Haal een Sony A1-tv in huis en je woonkamer wordt meteen een artistieke omgeving.

Sony A1-tvís: klaar voor de toekomst

Het innovatieve ontwerp van de Sony A1-tv’s, zonder voet en zonder zichtbare luidsprekers, geeft een artistieke toets aan je woonkamer. Het beeld lijkt te zweven waardoor je volledig opgaat in de actie. Films en series komen tot leven. Maak van je woonkamer een echt entertainmentcentrum waar je met vrienden en familie tijd doorbrengt. Dankzij Android tv op deze Sony A1-televisies heb je toegang tot talrijke games, apps, films en nog veel meer!

product

Jouw Sony Bravia KD-55A1B

 • 4K hdr Oled-tv van 55 inch
 • Ongeëvenaarde kleuren en contrasten
 • Innovatief design met onzichtbare speakers
Koop nu
product

Jouw Sony Bravia KD-65A1B

 • 4K hdr oled-tv van 65 inch
 • Ongeëvenaarde kleuren en contrasten
 • Innovatief design met onzichtbare speakers
Koop nu
product

Jouw Sony Bravia KD-77A1BAEP

 • 4K hdr oled-tv van 77 inch
 • Ongeëvenaarde kleuren en contrasten
 • Innovatief design met onzichtbare speakers
Koop nu

Nuttige links

 1. Bekijk de Sony Bravia KD-55A1B
 2. Bekijk de Sony Bravia KD-65A1B
 3. Bekijk de Sony Bravia KD-77A1BAEP
 4. Bekijk alle tvís van Sony