Onthuld: Samsungs nieuwste smartphone, tablet en smartwatch

Terwijl jij misschien aan een zwembad in Zuid-Frankrijk ligt, zitten ze in Zuid-Korea niet stil. Samsung stelt een nieuwe smartphone (de Galaxy Note10 en de Galaxy Note10+), een nieuwe tablet (de Galaxy Tab S6) en een nieuwe smartwatch (de Galaxy Watch Active2) voor aan de wereld. Zwembad of geen zwembad, droom gerust even weg bij deze nieuwe toppers …

Samsung Galaxy Note10 | 10+: smartphone voor werk 閚 vrije tijd

De Galaxy Note10 is het gedroomde toestel voor zakelijk en vrijetijdsgebruik. Het kreeg een krachtige batterij, maar liefst 512 GB geheugen en Samsung Knox-beveiligingssoftware. Bovendien creëer je een desktopervaring door je toestel via Samsung DeX te koppelen aan een computerscherm of televisie.

Na de werkuren geniet je van games en series op het prachtige Dynamic amoled-scherm. Of je neemt en bewerkt foto’s met de 3 camera’s met ToF-dieptesensoren en bewerkingsfuncties zoals Pro Cam. De Galaxy Note10+ heeft zelfs een vierde camera aan boord. Bovendien multitask je moeiteloos dankzij de splitscreen-modus.

Naast alle vertrouwde straffe specificaties voegde Samsung ook een blikvanger toe aan de Note10 | 10+: de Samsung S Pen! Je gebruikt dat bluetoothpennetje om aantekeningen om te zetten in tekst, om foto’s te nemen en zelfs om films te pauzeren en herstarten. Of je koppelt een andere functie aan de drukknop op de pen, jij beslist.

Samsung Galaxy Tab S6: uitvalsbasis voor je creativiteit

Met de Galaxy Tab S6 lopen je productiviteit en je creativiteit elkaar nooit voor de voeten. Het is een tablet met een Super amoled-scherm van 10,5 inch en 4 AKG-luidsprekers met Dolby Atmos. Het toestel deelt heel wat met de Note10-smartphone, zoals Knox-beveiligingssoftware, DeX-compatibiliteit en de S Pen. Je hebt dus altijd een pennetje bij de hand om notities, schetsen en tekeningen te maken.

Nieuw aan deze editie van de Galaxy Tab zijn de breedhoekcamera en de on-screen vingerafdrukscanner. Met de dual camera leg je landschappen vast met een gezichtsveld van 123 graden. Toegang tot het toestel verloopt gemakkelijker dan ooit. Tik 2 maal op het scherm om het wakker te maken en log dan in via de vingerafdrukscanner die Samsung voor het eerst verwerkte in een tabletscherm.

Samsung Galaxy Watch Active2: welzijn en connectiviteit

De Galaxy Watch Active2 laat je zo veel mogelijk taken afhandelen aan je pols én verbindt je met de rest van de (digitale) wereld. Deze smartwatch laat je bellen, video’s bekijken, Spotify beluisteren, tweets liken en zelfs ingesproken berichten vertalen naar 16 talen. Bovendien is het hele ecosysteem van Samsung verbonden met de Watch Active2. Denk aan Bixby, SmartThings, Samsung Pay, …

En op het vlak van gezondheid en welzijn? De Watch Active2 monitort je slaap, begeleidt je bij het mediteren en registreert 39 workouts (waaronder lopen, fietsen en zwemmen). De smartwatch zal beschikbaar zijn in 2 formaten (40 en 44 millimeter) en 2 materialen (aluminium en roestvrij staal), en je krijgt de keuze uit tal van armbandjes en watchfaces.

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, tablet en/of smartwatch? Neem dan zeker een kijkje naar de nieuwste Samsung-aanwinsten in de winkel of op vandenborre.be.

Samsung Galaxy Note10

Bekijk onze selectie

Samsung Galaxy Note10+

Bekijk onze selectie

Samsung Note10-accessoires

Bekijk onze selectie

Samsung Galaxy Tab S6

Bekijk onze selectie

Samsung Galaxy Watch Active2

Bekijk onze selectie
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters