Nieuwe Samsung Galaxy S21 FE 5G in een notendop

Hier is hij dan, de nieuwste smartphone van de epische Galaxy S21-serie: maak kennis met de Samsung Galaxy S21 FE 5G. Deze prachtige telefoon werd ontwikkeld om je dagelijkse passies optimaal mee te ervaren. Een razendsnelle chipset? Check. Een kwaliteitsvolle en professionele camera? Dubbelcheck. Wij verklappen je alle troeven!

Knap design

Knap design

De Galaxy S21 FE 5G biedt alles waar jij van houdt in 6,4 inch, een formaat speciaal gemaakt om makkelijk te chatten met je vrienden, nieuwe passies te ontdekken, live video’s te maken en je favoriete series te bekijken.

Deze gloednieuwe Samsung-smartphone is verkrijgbaar in een reeks coole kleuren die je graag in handen wil hebben. Van het discrete maar kleurrijke groen en lavendel tot het achromatische en klassieke wit en zwart. Je vindt altijd wel de kleur die bij je stijl en je outfit past.

Sterk scherm

Het meeslepende scherm is zo ongelooflijk dat je bijna vergeet wat echt is. De randen zijn afgeslankt voor een breder beeld en het Dynamic AMOLED 2X-scherm levert ook in fel zonlicht levendige en heldere kleuren. En met het Gorilla® Glass Victus™, het sterkste en meest bestendige glas op een Samsung Galaxy-smartphone, moet je nooit vrezen voor een barstje of een krasje.

Vlot, vlotter, vlotst

Dankzij het Super Smooth 120Hz-scherm kan je vloeiend scrollen met je duim. Deze display optimaliseert de vernieuwingsfrequentie om je feed soepeler te maken en zorgt voor snelle aanraakresponstijden in de Game Mode. Deze telefoon is ook nog voorzien van de snelste chip ooit ontworpen bij Samsung. Het gaat om een processor die hard werkt, zodat jij nog harder kan spelen. Samen met energiezuinige technologie is deze chip zo slim, zo snel en zo krachtig dat je grafisch veeleisende gaming- en multitaskingprestaties kan ervaren als nooit tevoren. Perfect om de beste te verslaan!

Jouw foto = episch

Voor adembenemende foto’s ben je aan het juiste adres! De professionele camera van de Galaxy S21 FE 5G levert moeiteloos realistische foto's en video's met superieure details. Deze topsmartphone is voorzien van de volgende camera’s:

* Achterkant: ultrabreedcamera van 12 MP, groothoekcamera van 12 MP & telefotocamera van 8 MP
* Voorkant: selfiecamera van 32 MP

Met de 30X Space Zoom kan je zijlijnopnames vanaf de achterkant vastleggen. En je hebt ook Zoom Lock aan je zijde om het trillen te verminderen terwijl je verder inzoomt. Ideaal voor je TikTok-filmpjes bijvoorbeeld!

Bye-bye batterij die het begeeft

Bye-bye batterij die het begeeft

De 4500mAh-batterij werkt samen met het energiezuinige display en de processor om zelfs op 5G een hele dag mee te gaan, zodat jij meer series en meer nieuws kunt bekijken. Bovendien kan je dankzij de Super Fast Charging meer dan 50 % van de batterij opladen in slechts 30 min. Hoe zalig, toch? En als je batterij bijna leeg is en je niet veel tijd hebt, kan je uren verder door je smartphone slechts enkele minuten op te laden.

5G met rollercoastereffect

Bekijk je favoriete films en series of upload en deel de inhoud van je nieuwste avonturen in een oogwenk met Hyperfast 5G op de nieuwste Samsung Galaxy S21 FE 5G! Let op: je hebt wel een optimale 5G-verbinding nodig en de werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van het land, de provider en de gebruikersomgeving.

Graag deze nieuwe Samsung Galaxy S21 FE 5G in je hand? Leuke keuze! Kom deze knappe smartphones zelf bewonderen in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters