Onze steelstofzuigers en hun handige functies op een rijtje

Wil je een draadloze steelstofzuiger in huis halen? Laat je verrassen door de kracht, efficiëntie, en bewegingsvrijheid van een steelstofzuiger. Hij is perfect voor al je schoonmaakklusjes! Wij verklappen je graag alle nieuwste technologieën en functies die je terugvindt in ons uitgebreide gamma steelstofzuigers.

Groot gebruikscomfort

Rowenta Flex

Wil je in alle comfort moeilijk bereikbare plekken zoals deurlijsten schoonmaken of snel onder je sofa en meubels stofzuigen? Deze Rowenta Flex-steelstofzuigers met ingenieus en flexibel ontwerp laten je tot 5 X verder reiken onder je lage meubels. Resultaat? Je hoeft je minder te bukken, het stof zal zich nergens meer kunnen verstoppen en de reiniging verloopt moeiteloos!

Miele HX1

En bij Miele? Hun HX1-steelstofzuigers zijn voorzien van een 3-in-1 design. Je kan deze unieke snoerloze steelstofzuigers op 3 manieren gebruiken. Plaats bijvoorbeeld de motor beneden wanneer je je vloeren reinigt om je pols minder te belasten en boven wanneer je in de hoogte stofzuigt, zoals je plafond. Wat zorgt voor een groter gebruikscomfort.

Of je kan ook enkel de verstelbare PowerUnit (zonder steel) gebruiken. Zo is de stofzuiger uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. Ideaal om makkelijk, snel en kleine oppervlakken, zoals meubels en autostoelen, schoon te maken.

AEG FX9

En voor wie rugklachten heeft, is er ook de AEG FX9. Dankzij zijn telescopische buis kan je de hoogte aanpassen naargelang je lengte. Hoe? Dankzij zijn unieke schuivende hoofdunit en zijn lage zwaartepunt ligt de FX9 altijd licht in je hand en is hij makkelijk hanteerbaar. Zo heb je altijd de perfecte hoogte bij het schoonmaken.

Lange accuduur

Wist je al dat door zijn verwisselbare VARTA® Li-ion batterij de Miele Triflex HX1 Performance & HX1 Pro een maximale autonomie van 60 minuten op zuigkracht 1 bereiken? Ze zijn bovendien uitgerust met een 2e batterij, wat de autonomie verdubbelt tot maximum 120 minuten. Superhandig en de perfecte oplossing als je bijvoorbeeld een groot huis hebt!

Dankzij het batterijlaadstation en de extra handige lader kan je beide batterijen zelfs tegelijk opladen. Zo zalig!

Dat is ook het geval bij de Bosch Unlimited-steelstofzuigers. Met de 2e verwisselbare batterij en het Click’N’Power-systeem kan je deze stofzuiger heel gemakkelijk nóg langer gebruiken. Ze gaan wel tot 2 X 30 min. of 60 min. mee, volgens het model.

En bovendien zijn de meeste Bosch Unlimited-steelstofzuigers opgeladen in 1 uur tijd dankzij de snellader. Let wel op: hoe hoger je de zuigkracht instelt, hoe sneller de batterij van je stofzuiger leeg raakt…

Met handige ledverlichting

Bovendien zijn de meeste steelstofzuigers nu uitgerust met ledverlichting. Het lijkt misschien nutteloos (want wie stofzuigt er nu ‘s nachts?) maar dat is het niet! Zo zie je alle vuil liggen dat je met het blote oog niet kan zien en ben je zeker dat alle stofjes weg zijn. Indrukwekkend!

Weg met die allergieŽn

Zin je kinderen of partner allergisch aan stof? Ga dan voor een steelstofzuiger met HEPA-filter. Deze filter houdt fijne stofdeeltjes en pollen beter tegen. Resultaat? De uitgeblazen lucht is properder.

Leuk weetje: het beste resultaat en de schoonste lucht krijg je met HEPA 13- of HEPA 14-filter. Let op, je vervangt deze filter best 2X per jaar.

Voor mensen met huisdieren

Last van dierenhaartjes op je vloer? Tja, een viervoeter in huis brengt leven in de brouwerij maar ook wat extra schoonmaakbeurten. Wij hebben de ideale oplossing!

Sommige van onze modellen worden geleverd met een speciale gemotoriseerde borstels om huisdierenharen makkelijk te verwijderen. Zo kunnen Simba & Max voortaan weer vrijuit rondtrippelen in huis!

Lange haren overal in huis

Op zoek naar een steelstofzuiger waar je lange haar niet in vastloopt? Dankzij de Bissell Icon Advanced+ heb je geen last meer van vervelende haarkluwen rond de borstelrol! En dat allemaal dankzij zijn innovatieve klitvrije borstelrol. Perfect voor mensen met lang haar of voor dierenliefhebbers.

In alle rust en stilte

Het is toch veel leuker om tijdens het stofzuigen niet helemaal doof te worden van al het lawaai… Bij het maken van je keuze hou je dus best het aantal decibels (dB) dat je steelstofzuiger produceert in het oog. Bij een geluidsniveau van minder dan 70 dB heb je te maken met een stille stofzuiger. Je oortjes zullen je bedanken 😉

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters