Rowenta X-‘: de allereerste snoerloze sledestofzuiger

Twijfel je tussen een stofzuiger met zak voor z’n efficiëntie en een draadloos model voor z’n flexibiliteit? Goed nieuws: de revolutionaire Rowenta X-‘ combineert kracht en comfort. We vertellen je alles over deze allereerste snoerloze sledestofzuige!

Krachtige en efficiŽnte motor

De Rowenta X-Ô is voorzien van een Digital Force-motor met vaste mageneten. De motor is gebaseerd op die van de auto-industrie. Het resultaat? Een hoge zuigkracht tot 230 air watts zodat jij sneller klaar bent met stofzuigen. 

Geniet van een maximale efficiëntie en grondige reiniging van je parketvloeren, tegels en tapijten dankzij de 180° draaibare kop met krachtig vermogen en ingebouwde borstels. Bereik je plafonds en andere hoge oppervlakken met amper één klik.

Beweeg vrij en intuÔtief

Beweeg vrij en intuÔtief

Deze stofzuiger is bijzonder licht en zijn basis rust op de grond voor een perfecte gewichtsverdeling. Het innoverende design met 4 hoofdwielen en 54 zijwieltjes laten je toe om vrij te bewegen.

De Rowenta X-Ô biedt je een soepele schoonmaakervaring dankzij de afstandsbediening, de ultramoderne en intuïtieve bediening en de handgreep met verbeterde ergonomie. 

Dankzij z’n Flex-technologie reinig je ook de moeilijkst bereikbare plekken, zonder dat je je hoeft te bukken. Ideaal voor wie een piekfijn huis wil of voor wie rugproblemen kent. 

Zeer stille stofzuiger

Zeer stille stofzuiger

Zin om ’s avonds nog even te stofzuigen of gewoon geen zin om je gezinsleden te storen terwijl ze naar een film kijken? De Rowenta X-‘ heeft een uiterst stille motorunit zonder borstels, een op maat gemaakte zuigkop en drie lagen akoestisch schuim voor een geluidsniveau tot amper 69 dB in boostmodus.

Goed om weten: de duurzame uitneembare batterij gaat tot 90 minuten mee, genoeg om je hele woning met één laadbeurt schoon te maken.

Last van allergieŽn?

Last van allergieŽn?

Geen probleem voor deze Rowenta-stofzuiger: hij is uitgerust met een kwaliteitsvolle HEPA-filter. Het filteren gebeurt in drie stappen om tot 99,98% van alle microdeeltjes en fijne deeltjes op te vangen. Creëer een ​​ideale leefomgeving jouw gezin.

Eenvoudig op te bergen

Eenvoudig op te bergen

Omdat de Rowenta X-Ô over een grote stofbak van 1 liter beschikt, hoef je hem niet na elke stofzuigbeurt te ledigen. Zijn knoopvrije zuigkop zorgt dan weer voor perfecte schoonmaakprestaties. 
 
Klaar met stofzuigen? Berg je stofzuiger op in de krapste ruimte. Het gestroomlijnde, compacte ontwerp en de accessoireketting maken het je ook na gebruik dus supermakkelijk! 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters