Alle Samsung Galaxy-nieuwigheden op een rijtje

Welke smartphones volgen de Samsung Galaxy S10-serie op? Wel, het gaat om de Galaxy Z Flip, de Galaxy S20, de Galaxy S20+ en de Galaxy S20 Ultra 5G. Deze reeks heeft naar verluidt erg indrukwekkende camera’s. Benieuwd naar de andere pluspunten? Lees er alles over en kies je nieuwe Samsung-smartphone!

Samsung Galaxy Z Flip

De Galaxy Z Flip is een klaptelefoon met een innovatief en modieus design en hij beschikt over een vouwbaar Dynamic AMOLED scherm van 6,7 inch met full hd+ resolutie. Je kan dit toestel dus samenvouwen om hem in je broekzak te steken, zodat hij nog maar amper plaats inneemt. Deze smartphone zal beschikbaar zijn in het paars en in het zwart.

Op het kleine scherm aan de buitenkant van de telefoon zie je de tijd, de datum en het resterende accupercentage. En bovendien kan je ook een foto nemen met de camera op de achterkant en de kiekje bekijken op het schermpje aan de buitenkant

Aan de achterkant zitten 2 camera’s van 12 MP. Het gaat om een groothoek camera en een ultragroothoekcamera.

In de Galaxy Z Flip zit ook een batterij met 3300mAh-accu en heb je ook een vingerafdrukscanner op de zijkant. De afmetingen van het samengevouwde toestel zijn 87,4 x 73,6 x 17,3mm. Uitgevouwd neemt de lengte toe tot 167,9mm en is de dikte maximaal 7,2mm. Het gewicht komt op 183 gram.

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ & Galaxy S20 Ultra 5G

Samsung heeft ook haar nieuwe Galaxy S20-serie gelanceerd. Wat kunnen we hiervan verwachten?

Deze toestellen zijn voorzien van Samsungs eigen Exynos 990 Octa Core-processor en een 16 GB werkgeheugen. De S20 heeft een schermdiagonaal van 6,2 inch. De grotere S20+ krijgt een 6,7 inch scherm, en het Ultra 5G-model zelfs een 6,9 inch diagonaal. Uiteraard gaat het hier om Samsungs bekende AMOLED-schermtechnologie met een resolutie van 1440 x 3200 pixels.

Wist je ook dat de batterijen voor de Galaxy S20, Galaxy S20+ & Galaxy S20 Ultra 5G van respectievelijk 4000, 4500 en 5000 mAh zijn. Daarmee zijn het de grootste accu's die Samsung ooit in een van haar topmodel telefoons inbouwde.

En wat betreft de fototoestellen?

Deze 3 smartphones zijn uitgerust met de beste camera’s. De S20 heeft aan de achterkant een 12 MP-fototoestel, een 64 MP-telefotolens en een 12 MP Ultra Wide lens. Dat is ook het geval voor de S20+ maar deze wordt nog verrijkt met een time of flight-sensor. Dat is eigenlijk een lens die niet enkel meer diepte in je foto’s en video’s brengt, maar ook realistische 3D scans kan maken.

En de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G dan? Deze smartphone is voorzien van een standaard monstercamera van 108 MP, een 48 MP-telefotolens en een 12 MP Ultra Wide lens, inclusief ToF-sensor. De front-camera van het S20 Ultra heeft een 40 MP-sensor et 10 MP voor de twee andere. De smartphones kunnen dus ook mooi belichte foto's maken dankzij de Night Mode-functie.

Samsung Galaxy Buds+

Al gehoord van de gloednieuwe draadloze Galaxy Buds+? Deze compacte oortjes bieden een zeer rijk, gedetailleerd en ruimtelijk AKG-geluid. ldeaal als je je favoriete tracks wil beluisteren vanop je smartphone of telefoongesprekken wil voeren. Met slechts één oplaadbeurt kan je tot 11 uur lang onafgebroken muziek luisteren en met de oplaadcase van de Galaxy Buds+ tot zelfs 22 uur.

Vergeet de accessoires niet!

Voorkom dat je gloednieuwe Samsung-smartphone in duizend stukken breekt en kies een stevig en knap hoesje. Ontdek ook alle bijhorende accessoires!

Wil jij ook één van deze nieuwe Samsung-smartphones? Kies je favoriete toestel of kom langs in één van onze Vanden Borre-winkels!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters