Samsung Galaxy Tab S7 FE: mooi in alle eenvoud

Wil je een tablet waarmee je je zowel op lucratief, professioneel en creatief vlak kan uitleven? Dan is de Samsung Galaxy Tab S7 FE een perfecte keuze! Ze heeft een levendig scherm van 12,4 inch en een razendsnelle processor en wordt geleverd met een responsieve S Pen. We vertellen je alles over deze multimedia tablet.

Meeslepende kijk- en luisterervaring

Meeslepende kijk- en luisterervaring

Dankzij haar slanke full-body ontwerp, met de minimalistische camerabehuizing aan de achterzijde, ligt de Samsung Galaxy Tab S7 FE perfect in de hand. Bovendien heeft de tablet een groot scherm, maar weegt ze amper 600 gram. 

Of je nu naar je favoriete serie kijkt, door je Instagram scrollt of een videogesprek voert, met de Samsung Galaxy Tab S7 FE komt elk detail tot leven op het scherm. Deze multimedia tablet is uitgerust met een breed display van 12,4 inch. 

Naast een knap scherm waarmee je nog meer geniet van je films en series, produceert de Samsung Galaxy Tab S7 FE ook een meeslepend geluid van AKG. Haar twee Dolby Atmos-luidsprekers verzekeren een prachtig surround sound. Je gaat volledig op in de actie!

Schrijf en teken met de S Pen

Schrijf en teken met de S Pen

Schrijf op je Samsung Galaxy Tab S7 FE zoals met een pen op papier dankzij de meegleverde S Pen. Haar fijne punt zorgt ervoor dat schrijven en tekenen heel natuurlijk aanvoelen. Bovendien worden je handgeschreven notities meteen omgezet in digitale tekst die je makkelijk bewerkt en opslaat. 

Ben jij een creatief beestje? Gebruik de S Pen in combinatie met de app Clip Studio Paint en breng je visie tot leven. Je kan zelfs je eigen comics maken. Deze app kan je zes maanden gratis gebruiken. Klaar met schrijven en tekenen? Klik de S Pen gewoon vast aan het magneetje aan de zijkant van je tablet.

Goed om weten: je hoeft de S Pen nooit op te laden.

Soepel streamen en gamen

Soepel streamen en gamen

Met de Galaxy Tab S7 FE gaat multitasken van een leien dakje. Met de verbeterde multitaskfunctie beschik je over meerdere schermen. Met App Pair kun je meteen drie apps tegelijkertijd openen en dit hoef je maar één keer in te stellen. De apps kun je geheel naar eigen behoefte rangschikken en je kunt een en dezelfde app zelfs meerdere keren openen en op verschillende vensters weergeven.

Dankzij haar krachtige SnapDragon 750G-chipset en het levendige display van de Galaxy Tab S7 FE geniet je als gamer van een dynamische en natuurlijke spelervaring op een ultradraagbaar toestel.

De extra's

De extra's

Je vindt deze Samsung-tablet met een geheugen van 64 GB en 128 GB. Wil jij nog meer opslagcapaciteit? Plaats een microSD-kaart in het toestel en breidt het geheugen uit tot 1 TB. 
Om makkelijk te videochatten, zet je de tablet horizontaal en de camera aan de voorkant zorgt ervoor dat je perfect centraal in beeld komt. De drie microfoons rond het scherm zorgen ervoor dat je duidelijk hoorbaar bent. 

Wie z’n tablet heel vaak en lang gebruikt, heeft een batterij nodig die volgt. De Samsung Galaxy Tab S7 FE is uitgerust met zo’n slimme batterij. Speel tot 13 uur video’s af. Goed om weten: als de batterij van je tablet leeg is, kan je hem via de Super Fast Charging-ondersteuning snel volledig opladen.

Razendsnelle modellen met 5G

Razendsnelle modellen met 5G

Deze Samsung-tablet bestaat ook in modellen met de 5G-connectiviteit. Hiermee blijf je iedereen altijd een stapje voor. Je kan razendsnel films en series en andere bestanden downloaden en een haperende verbinding behoort tot het verleden. Maak nu al kennis met het netwerk van de toekomst en ontdek nieuwe mogelijkheden om zelf online content te ervaren of die te delen met vrienden en familie.

 

Nu tijdelijk: gratis Book Cover Keyboard

Speciaal voor Back To School krijg je bij aankoop van een Samsung Galaxy Tab S7 Series een Book Cover Keyboard ter waarde van 159,99 euro. De actie is geldig tot en met 30 september 2021.

Wil je deze prachtige Samsung Galaxy Tab S7 FE-tablet van dichtbij bewonderen?

Kom langs in je favoriete Vanden Borre-winkel !

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters