QLED TV met soundbar? Tot Ä 1000 terugbetaald!


Trakteer jezelf op een onvergetelijke voetbalavond. Koop nu een Samsung QLED TV* en ontvang een terugbetaling tot € 500. Hoe groter je gekozen model, hoe groter de terugbetaling die je krijgt.

Wil je nog meer genieten? Koop dan samen met je QLED TV een Samsung-soundbar* voor subliem geluid en ontvang een dubbele terugbetaling tot maar liefst € 1000. Zo beleef je de wedstrijden van de Rode Duivels alsof je in het stadion zit!

Toon de deelnemende Samsung QLED TV’s

Smart cover bij de Samsung Galaxy S9, S9+, S8 en S8+


Met deze limited edition box van de Rode Duivels* maak je jouw Samsung Galaxy S9, S9+, S8 of S8+ helemaal klaar voor de wereldbeker voetbal in Rusland. De meegeleverde smart cover transformeert je telefoon in een fanphone met unieke wallpapers, ringtones, een aangepaste agenda, exclusieve foto's en video's.

Maak je de smart cover los van je toestel? Dan schakelt je smartphone opnieuw over naar zijn originele instellingen.

Kies je Samsung-smartphone

Samsung Galaxy A3, A5 en A8 met gratis Rode Duivels-cover


Bestel nu een Samsung Galaxy A3, A5 of A8 en transformeer hem in een Rode Duivels-smartphone met de meegeleverde cover*. Zo ziet iedereen meteen dat jij de vurigste fan bent van onze nationale voetbalploeg.

Samsung Galaxy A3, A5 of A8 ?

Extra rood horlogebandje bij de Samsung Gear S3 Frontier


Als je nu een Samsung Gear S3 Frontier koopt, krijg je er twee bandjes bij. Het traditionele zwarte en een vurig rood exemplaar. We hoeven je vast niet te vertellen welk bandje je tijdens de matchen van de Rode Duivels het best draagt.

Daarbovenop kan je het watch face ‘Red Devils Trident’ downloaden om je Gear S3 helemaal te tunen.

Koop een Samsung Gear S3 Frontier

Soundbar met gratis surround kit: alsof je er zelf bij bent!


Stel: je hebt alles in huis om je vrienden uit te nodigen voor de wereldbekerwedstrijden, maar nog één ding ontbreekt om je de illusie te geven dat je er zelf bij bent op het plein. Tijd voor een soundbar! Of nog beter: bij de all-in-one soundbars van Samsung krijg je nu ook een gratis surround kit erbovenop.

Ik wil surround sound

Op zoek naar een smartwatch, smartphone, tablet, televisie of soundbar van Samsung? Koop er één in de winkel of op vandenborre.be.

* zolang de voorraad strekt