Nokia G11 en G21: veilige smartphones die lang meegaan

Een batterijduur van verschillende dagen, met ondersteuning voor jaren: dat is wat de nieuwe Nokia G11 en G21 smartphones beloven. Concreet? Een batterij die het 3 dagen uitzingt, tweemaal zo veel beveiligingsupdates als de concurrentie en software-updates gedurende 2 jaar. Daardoor gaan deze smartphones uitzonderlijk lang mee en in alle veiligheid.

Uitzonderlijke autonomie

Uitzonderlijke autonomie

De 2 nieuwste modellen van Nokia hebben beide een indrukwekkende batterijduur van 3 dagen en blijven al die tijd even goed presteren. Zo geniet jij van meer films, meer spelletjes en meer tijd met de mensen van wie je houdt. Raakt de batterij uiteindelijk toch leeg? Met de snellader van 18 W zijn de smartphones in een mum van tijd weer opgeladen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Maximale beveiliging

Maximale beveiliging

Aangezien cyberaanvallen tegenwoordig dagelijkse kost zijn, heeft Nokia deze 2 modellen maximaal beveiligd dankzij een combinatie van verschillende elementen. Ten eerste krijgen de G11 en G21 tweemaal zoveel beveiligingsupdates als de concurrentie, met maandelijkse updates gedurende 3 jaar. Ten tweede wordt ook het besturingssysteem van deze Nokia-smartphones 2 jaar lang regelmatig bijgewerkt. Tot slot zijn ze uitgerust met gezichtsherkenning en een vingerafdruklezer, zodat alleen jij toegang krijgt tot je toestel. Het resultaat? Een smartphone die je altijd en overal kan gebruiken, in alle veiligheid. 

Drievoudige camera

Drievoudige camera

De camera van de Nokia G11 beschikt over een groothoeklens, een dieptelens en een macrolens. Meer heb je niet nodig om dag en nacht prachtige foto's te maken. En uiteraard is er ook een selfiecamera voor je zelfportretten!

De Nokia G21 is uitgerust met een 3 lenzen-camera van 50 MP met AI. Dankzij de hoofd-, diepte- en macrolens is geweldige foto's maken een fluitje van een cent. Ook bij weinig licht, want dankzij de geavanceerde beeldverwerking zijn je foto's in alle omstandigheden haarscherp.
 

Gigantisch scherm

Gigantisch scherm

De Nokia G11 et G21 zijn uitgerust met een groot HD+ scherm van 6,5 inch, zodat iedereen met je mee kan genieten. Ideaal om je vrienden je nieuwste video's te tonen of in bed nog even een aflevering van je favoriete serie mee te pikken – op je eentje of samen.

Tot slot kan je dankzij de verversingssnelheid van 90 Hz naadloos videobellen, berichten sturen en je sociale media bekijken.
 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters