OPPO Reno8 en Reno8 Pro: de portretexperts

OPPO Reno8 en Reno8 Pro: de portretexperts

Een betrouwbare en goed presterende smartphone? OPPO stelt je zijn gloednieuwe Reno8 5G en Reno8 Pro 5G voor! Ze laden zeer snel op en hebben een geavanceerde camera. Dit alles in een gloednieuw ontwerp.

Een high-end camera

Een high-end camera

De grootste innovatie van deze 2 nieuwe OPPO-telefoons? Ze bieden uitzonderlijke cameraprestaties bij weinig licht, waardoor je ook ‘s nachts prachtige portretten maakt. De Reno8 Pro maakt zelfs 4K Ultra Night Video mogelijk dankzij OPPO’s zelfontwikkelde MariSilicon X NPU.

Of het nu gaat om de Reno8 5G of de Reno8 Pro 5G, dankzij de hoofdlens van 50 MP kan je in elke situatie fantastische foto's en video's maken. En met hun 32 MP front camera komen zelfs je selfies altijd geweldig uit!

<
Snel opladen

Snel opladen

De 80 Watt SUPERVOOC™-snellader laadt de krachtige 4500 mAh batterij van deze 2 OPPO-smartphones in slechts 11 minuten op tot 50%. Laad je telefoon op terwijl je bijvoorbeeld onder de douche staat en hij zal net als jij helemaal gereed zijn voor een nieuwe dag! En dat is nog niet alles: de Battery Health Engine verdubbelt de batterijlevensduur van 800 tot 1600 oplaadcycli.

Een uniek ontwerp

Een uniek ontwerp

Deze 2 nieuwe OPPO-modellen hebben een uniek Unibody-ontwerp. Met een dikte van 7,34 mm is de Reno8 Pro de dunste Reno-smartphone ooit, terwijl hij toch is uitgerust met een compacte high-end camera. Voeg daar nog ultradunne zijranden van slechts 1,48 mm aan toe en je hebt de ultieme schermruimte. Ideaal om video’s te bekijken of om te scrollen op TikTok. De Reno8 volgt net achter het Pro-model met een dikte van slechts 7,67 mm.

Reno8

De OPPO Reno8 vind je in het Shimmer Gold en Shimmer Black.

Reno8 Pro

De OPPO Reno8 Pro is beschikbaar in Glazed Green en Glazed Black.

OPPO Reno8

Bestel een OPPO Reno8-smartphone en krijg Enco Free2-oortjes en een Silicon Protective-cover meegeleverd. Deze actie is geldig t.e.m. 02.10.22.

OPPO Reno8 Pro

Bestel een OPPO Reno8 Pro-smartphone en krijg Enco X2-oortjes, een Watch Free en een Silicon Protective-cover meegeleverd. Deze actie is geldig t.e.m. 02.10.22.

Wil je deze technologische parels van OPPO van dichtbij bekijken? Kom dan zeker eens langs in een van onze winkels.

 

 
€ 649,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters