Geniet van de deals op tv's en soundbars van Samsung

Droom je van een nieuwe televisie en een krachtige soundbar om naar je favoriete series te kijken? Verwen jezelf tijdens de solden met een tv of soundbar van Samsung.

Koop je nieuwe Samsung-tv aan een voordelige prijs

Kies je nieuwe televisie binnen het aanbod Samsung-modellen in solden. Geniet van hoogwaardige toestellen om je entertainment te maximaliseren, zonder je spaarpot leeg te maken.

Een Samsung televisie vol sprankelende kleuren

Een meeslepende ervaring en levendige beelden

Geniet van een uitzonderlijke helderheid en veel details met een Neo QLED TV. Of kies voor de volgende generatie Samsung OLED TV’s en ervaar verbluffende kleuren, zuivere zwartwaarden en brede kijkhoeken.

Een soundbar die perfect in je interieur past

The Frame and Music Frame

Op zoek naar een tv of speaker die perfect aansluit bij de stijl en interieur van jouw woonkamer? Ontdek The Frame en Music Frame, de perfecte alliantie tussen artistieke beleving en kwaliteit.

Krachtige soundbars aan een kleine prijs

De soldenperiode is het ideale moment om een soundbar van uitstekende kwaliteit in huis te halen. Voeg een onberispelijke akoestiek toe aan je tv-avonden.

Een soundbar onder een tv in de woonkamer

Geluidskwaliteit, design en gebruiksgemak

Samsung heeft innovatieve soundbars ontworpen, waarbij geluidskwaliteit, design en gebruiksgemak centraal staan. Geniet van een intense bioscoopervaring dankzij hoogwaardige audio, gedragen door zij- en bovenluidsprekers, voor een volledige geluidsonderdompeling.

Een soundbar onder een televisie op een tv-meubel

Solden op soundbars

Geniet van aanbiedingen op Samsung-soundbars voor een perfect gekalibreerd geluid in je ruimtes. De kristalheldere akoestiek en geoptimaliseerde bas garanderen je een geluidskwaliteit van hoog niveau.

Mis de goede deals van Samsung niet

Naast tv’s en soundbars die in de aanbieding zijn, biedt Samsung je een entertainmentpakket en kortingen tot €200. Dit is de kans om jezelf te verwennen zonder je budget te overschrijden!
Meer info? Klik hier!

TV-scherm met Samsung-aanbieding

Het Samsung “made for Belgium” aanbod

Bij aankoop van een Samsung 2024 televisie ontvang je een entertainmentpakket ter waarde van € 190. Woon een sportwedstrijd bij op DAZN, bekijk je favoriete serie op Télésat of sport op de Fit At Home app! Actie geldig tot en met 31/03/2025.

Meer info ? Klik hier.

Trakteer jezelf op de Samsung-deals met een uitzonderlijke audiovisuele ervaring voor al je favoriete films, series en games!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters