Sonos Roam SL: de draagbare speaker voor al je avonturen

Neem ongelofelijk geluid overal met je mee met de nieuwe Sonos Roam SL, de draagbare smart speaker voor al je avonturen. Luister in meerdere kamers via wifi en geniet van muziek, bluetooth-streaming, een batterij die de hele dag meegaat en een robuust en waterdicht design voor on the go!

Kleine speaker, groot geluid

Kleine speaker, groot geluid

De nauwkeurig ontworpen akoestiek van de Sonos Roam SL zorgt voor een rijk en gedetailleerd geluid dat de verwachtingen voor een speaker van dit formaat overtreft. Een speciale woofer maximaliseert de uitvoer van lage tonen en een efficiënte driver verhoogt het vermogen en bereik.

En deze speaker is veelzijdig: in de verticale stand zorgt de Roam SL voor kamervullend geluid en neemt hij nauwelijks ruimte in beslag. Zet hem op oneffen oppervlakken horizontaal neer voor extra stabiliteit. De driehoekige vorm richt het geluid subtiel naar je oor voor een betere luisterervaring. 

Voor thuis en onderweg


Stream thuis muziek en meer audio via wifi en luister onderweg via bluetooth. De Sonos Roam SL zorgt voor een naadloze ervaring: hij maakt automatisch verbinding via je wifi als die binnen bereik is en koppelt zich met je smartphone als je de deur uit loopt. Bovendien weegt deze slimme luidspreker slechts 430 gram. Je neemt hem makkelijk overal met je mee.
 

Klaar voor elk avontuur

Neem je je speaker graag mee op weekend? Naar de bergen, aan het zwembad of op het strand… De Roam SL heeft een IP67-rating en is dus volledig waterdicht en stofbestendig. Hij kan tot 30 minuten onder water blijven tot 1 meter diepte. Zijn schokbestendige siliconen uiteinden beschermen je luidspreker tegen valschade en schokken. 

Luister de hele dag

Luister de hele dag

Geniet tot 10 uur van continue afspeeltijd op één batterijlading. De speaker schakelt vanzelf de slaapstand in om stroom te besparen als hij niet wordt gebruikt, en wordt binnen een seconde wakker met een druk op een knop. 
 
Is de batterij toch leeg? Dan kan je je Roam SL draadloos opladen. Plaats je speaker op een Qi-oplader of klik hem magnetisch op de speciale oplader van Sonos (apart verkrijgbaar), dan behoudt hij zijn compacte vorm.

Controlevrijheid

Controlevrijheid

Het begint al bij de eenvoudige installatie: zet de speaker aan en open de Sonos-app als je thuis verbonden bent met je wifi-netwerk. De app detecteert de speaker automatisch en gidst je stap voor stap door het installatieproces.
 
De tastbare knoppen van de Sonos Roam SL zorgen ervoor dat je makkelijk nummers afspeelt, pauzeert, overslaat of opnieuw beluistert en het volume regelt. Zin om je speaker via Apple AirPlay 2 te bedienen? Dat kan ook! Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac en vraag Siri om het volume te verhogen. 

Stream alles waar je van houdt

Stream alles waar je van houdt

Sonos werkt met al je favoriete streamingdiensten voor muziek, podcasts, audioboeken en meer. Met Sonos Radio heb je ook toegang tot door Sonos gecureerde muziek en meer dan 60.000 radiostations van over de hele wereld.

Je eigen Sonos-systeem

Je eigen Sonos-systeem

Creëer een stereopaar met twee Roam SL-speakers in dezelfde kamer en geniet van een nog rijker geluidsveld. Of bouw het systeem dat jij wil door Sonos-speakers toe te voegen aan andere kamers en geniet overal in huis van muziek, een home cinema-beleving en meer. Gebruik de Sonos-app om al je Sonos-speakers te groeperen met de Roam SL als je via bluetooth streamt.
 

5,0
€ 129,00

5,0
€ 125,99
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters