Sonos-speakers: van verlanglijst naar afspeellijst

Dankzij de baanbrekende speakers van Sonos geniet je van verbluffend geluid. Bluetoothspeaker, wifispeaker, soundbar, subwoofer: er is voor elk wat wils in het gamma van Sonos. Maak kennis!

Roam & Roam SL

Roam & Roam SL

De Sonos Roam en Roam SL zijn draagbare smartspeakers voor al je avonturen. Je streamt er muziek en heel wat meer mee via wifi en bedient hem eenvoudig via spraakbediening en de Sonos-app of Apple AirPlay 2. 

Wil je hem overal mee naartoe nemen? Geen probleem! De Roam en Roam SL zijn stof- en waterdicht, licht en duurzaam. Via bluetooth luister je tot 10 uur naar je favoriete afspeellijst en je kan ze probleemloos opladen met de draadloze QI-oplader.

Combineer 2 speakers voor een nog rijker stereogeluid of creëer een volledig home soundsysteem met meerdere Sonos-speakers.

Het verschil tussen de Roam en de Roam SL: de Roam heeft een ingebouwde microfoon en stelt zichzelf automatisch af met Trueplay™, de Roam SL niet.

Roam & Roam SL

One & One SL

De Sonos One en One SL zijn compacte smartspeakers voor muziekliefhebbers. Ze leveren een kamervullend geluid af met enorm veel details en een rijke bass. Bovendien stemmen de draadloze speakers het geluid perfect af op je ruimte dankzij Trueplay™-tuning.

Het design, in volledig zwart of wit, en de gladde, matte afwerking zijn overal in je huis op hun plaats. Je steekt ze in het stopcontact en enkele minuten en een paar stappen in de Sonos-app later kan je al genieten van muziek, radio, podcasts en audioboeken. Je kan de smartspeakers op verschillende manieren bedienen: via de Sonos-app en heel wat andere ondersteunende apps, Apple Airplay 2 en touchbewegingen.

Net als bij de Roam-speakers zit het verschil tussen de One en de One SL in de ingebouwde microfoon. Ze zijn wel combineerbaar met elkaar en zorgen samen voor een nog helderder en ruimtelijker geluid.

Beam

Beam

De Sonos Beam-soundbar is er voor iedereen die wil genieten van high-definition geluid. Vanbinnen is hij slim met zijn 40% snellere chip die 2 nieuwe audiopaden en een virtuele surround soundbeleving creëert. En vanbuiten is hij elegant met zijn nieuwe, precies geperforeerde grille die het mooie design versterkt. Of je de Beam nu op een meubel plaatst of aan de muur bevestigt, hij past naadloos in je huis.

Dolby Atmos zorgt voor geweldig geluid. De technologie brengt het geluid in je kamer nauwkeurig in kaart om voor een 3D-effect te zorgen. Je mist dus geen enkel woord en je kan het verhaal altijd volgen. Met Spraakversterking in de Sonos-app laat je dialogen nog duidelijker klinken als personages fluisteren of laat je de actie helemaal losbarsten. Wil je de kinderen in bed echter niet wakker maken? Activeer dan de Nachtmodus die de intensiteit van harde geluidseffecten beperkt.
 
Je kan de soundbar op verschillende manieren bedienen: via de Sonos-app, je stem, de afstandsbediening van je tv, Apple Airplay 2 en touchbewegingen.

Sub

Sub

Op zoek naar een extra laagje lage geluidstonen? Met de draadloze subwoofer Sonos Sub ervaar je elke dreun, baslijn en beat die je tot nu toe nooit te horen kreeg. Sub neemt de laagste frequenties over zodat gekoppelde speakers zich op de midden- en hoge frequenties kunnen richten en jij van een rijkere en krachtigere totale geluidsbeleving kan genieten.

Met zijn sculpturale vorm en hoogglansafwerking is Sub gemaakt om gehoord én gezien worden. Je kan hem rechtop zetten of hem neerleggen op zijn kant. Via de Sonos-app voeg je Sub in no-time toe aan je systeem.

Arc

Arc

Droom je van bioscoopgeluid in je woonkamer? Dankzij de Sonos Arc en zijn Dolby Atmos-technologie omring je jezelf met het verhaal. De soundbar telt 11 interne speakers, waaronder 2 speciale hoogtekanalen, die het geluid alle richtingen opsturen. Met Spraakversterking in de Sonos-app laat je dialogen nog duidelijker klinken als personages fluisteren of laat je de actie helemaal losbarsten.

Met slechts 2 kabels en een vlotte stap-voor-stapuitleg in de Sonos-app heb je de Arc in een oogwenk geïnstalleerd. Het elegante design past perfect in je huis, of je hem nu op een meubel plaatst of aan de muur bevestigt.

Je kan de soundbar op verschillende manieren bedienen: via de Sonos-app, de afstandsbediening van je tv, Apple Airplay 2 en touchbewegingen.

Wil je luisteren en genieten van audio in topkwaliteit? Of wil je een volledig home soundsysteem creëren met meerdere toestellen? Kom de Sonos-speakers van dichtbij bekijken in je .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters