Sony Bravia AF8

Kijk met grote ogen naar een groot scherm

De finale van het WK voetbal komt eraan. Ben je niet onderweg naar Rusland? Stuur dan een Sony Bravia AF8 naar jezelf. Zo kijk je toch nog met grote ogen naar haarscherpe voetbalacties. Maak kennis met je persoonlijke ‘groot scherm’!


Sony oled-tv van 55 of 65 inch


De AF8-reeks hoort thuis bij de Sony oled-televisies. Oled is een beeldtechniek die pixels individueel in- en uitschakelt. Met andere woorden: zwart is echt zwart, want zwarte pixels blijven gewoon uit. In het geval van de AF8-toestellen gaat het om wel 8 miljoen pixels, aangestuurd door een X1™ Extreme-processor. Al die pixels zijn goed voor een 4K-beeldkwaliteit op een groot scherm van 55 tot zelfs 65 inch.

Daarnaast zorgt HDR voor zeer straffe contrasten. Op het WK betekent dat heldergroen gras en ballen die niet alleen van de paal, maar ook van je scherm spatten. Ben je geen voetbalfan? Dan zorgt deze technologie uiteraard net zo goed voor waanzinnige contrasten als je series of films bekijkt.


Het gejuich komt recht uit je scherm, ťcht!


Voetbal is beeld én geluid. Zeker wanneer een vol stadion uit zijn dak gaat na een doelpunt. Daarom zijn de AF8’s uitgerust met de Acoustic Surface-technologie van Sony. Die laat het geluid uit je beeldscherm zelf komen. In technischere termen klinkt dat zo: Acoustic Surface werkt net zoals elke andere speaker, alleen vormt het scherm nu de conus.

De subwoofer is verwerkt in de voet van de televisie. Zo komen ook de bastonen goed tot hun recht. En hoef jij niet te investeren in een bijkomend audiosysteem. Besteed dat geld maar aan je supportersoutfit en aan een volle koelkast! ;-)


Vraag het aan je slimme televisie


Wil je weten welk land een match gewonnen heeft? Vraag het aan je televisie. Want deze Sony smart-tv’s draaien niet alleen op Android, ook Google Assistant zit als een soort van geest in de fl… euh televisie ingebouwd. In de plaats van 3 wensen, mag je oneindig veel vragen stellen. Bovendien kun je via stembediening ook je agenda inkijken of een serie opzoeken.

Daarnaast krijg je natuurlijk toegang tot alle standaardtoepassingen van slimme televisies, zoals tal van streamingdiensten. Voor Netflix zit er zelfs een speciale knop op de Sony-afstandsbedieningen. Eén keer drukken en je bent vertrokken.


Winnend design


Een match duurt 90 minuten en op het einde winnen de … designers. Zij gaven de AF8 een minimalistische vormgeving die de focus bij het beeld houdt. De tv’s hebben dunne schermranden en kabels blijven mooi uit het zicht. Daarnaast zijn de huidige oled-tv’s heel wat dunner dan hun voorgangers. Je hangt ze nu ook gemakkelijk aan de muur.

Op zoek naar een slimme oled-tv met een groot scherm?

Ontdek de Sony Bravia AF8 in de winkel of op vandenborre.be.

productproduct

Sony Bravia AF8 55 inch

  • 4K ultra hd oled-tv
  • X1™ Extreme-processor
  • Straffe contrasten
  • Smart tv Android
  • Minimalistische vormgeving
Koop nu
productproduct

Sony Bravia AF8 65 inch

  • 4K ultra hd oled-tv
  • X1™ Extreme-processor
  • Straffe contrasten
  • Smart tv Android
  • Minimalistische vormgeving
Koop nu

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters