{Include name error} LP Braun

Braun Silk-épil 7: een zachte en efficiënte ontharing

Close-grip technologie

De baanbrekende Close-grip technologie van de Braun Silk-épil 7681 maakt epileren nog efficiënter dan ooit. De 40 pincetjes zijn zo ontworpen dat ze in een optimale hoek sluiten en de haartjes nog dichter op de huid vastpakken voor een betere verwijdering van zelfs de kortste haartjes (0,5mm).

Flexibele kop

De Silk-épil 7681 is uitgerust met een flexibele kop die tot 15 graden vooruit en achteruit kan bewegen. Dit betekent dat hij zich beter kan aanpassen aan de lichaamscontouren voor meer comfort en maximale grondigheid. Bovendien zorgt de flexibele kop ervoor dat de optimale gebruikspositie wordt gehandhaafd.

Massagerollers

De Silk-épil 7681 is uitgerust met massagerollers die uw huid zacht stimuleren om het epileren te vergemakkelijken en het comfort van uw schoonheidsritueel te vergroten. Dit apparaat wordt aanbevolen als de zachte oplossing voor langdurige ontharing dankzij de unieke combinatie van huidkalmerende functies.

Wet & Dry

De Braun SE7681 is speciaal ontwikkeld voor epileren in warm water. Warm water is ontspannend en kalmerend. De warmte verbetert uw circulatie en verhoogt het comfort van het epileren terwijl het uw huid minder gevoelig maakt.

Eenvoudig gebruik

De SoftLift Tips® tillen effectief zelfs platliggende haartjes op en helpen ze door de pincetjes te geleiden voor verwijdering. Selecteer de juiste snelheid voor uw individuele behoeftes: snelheid 1 voor extra mild epileren, snelheid 2 voor extra efficiënt epileren. U kunt de Braun SE7681 volledig onder stromend water reinigen voor nog meer gebruiksgemak en hygiëne. Het Smartlight helpt het epileren te vergemakkelijken door zelfs de fijnste haartjes op te lichten zodat u geen enkel haartje over het hoofd ziet.

Snoerloos gebruik en snel oplaadbaar

De Braun SE7681 geeft u de vrijheid om comfortabel te epileren waar en wanneer u maar wilt. Met 40 minuten werkingstijd – tijd genoeg voor een volledige epilatiebeurt – bij 1 uur opladen, werkt hij langer en heeft hij minder tijd nodig om op te laden dan menig andere epilator.

In de doos

Bij aankoop van een Braun Silk-épil SE7681 GIFTPACK epilator ontvangt u volgende accessoires: Olaz verzorgende pre-epilatiedoekjes, een efficiëntie opzetstuk, een ladyshaver scheerkop, een trimmer opzetstuk, een opzetstuk voor gezichtsbeharing, een opzetstuk voor gevoelige plaatsen, een schoonmaakborsteltje en een luxe etui.

product

Braun SE7681 GIFTPACK

  1. Close-grip technologie
  2. Flexibele kop
  3. Wet & Dry
€ 149,00
of € 30,00 per maand

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters