{Include name error} Laurastar Lift + stoomcentrales: eenvoudig, praktisch en hedendaags

Laurastar Lift + stoomcentrales: eenvoudig, praktisch en hedendaags

Met de kleurrijke en trendy collectie van Laurastar Lift + draagbare stoomcentrales wordt strijken binnenkort uw favoriete huishoudelijke taak. De geavanceerde technologie maakt het strijken eenvoudiger en praktischer zodat u in alle vrijheid kunt strijken.

Een nieuwe manier van strijken

De Laurastar Lift + werd bedacht met het oog op gebruiksvriendelijkheid, doeltreffendheid en comfort. U begint goedgehumeurd aan uw strijk en eindigt met een onberispelijk resultaat.

Deze stoomgenerator is van een handvat en pootjes voorzien en heeft bovendien een compact en licht design zodat u hem gemakkelijk van de strijkplank naar de opbergkast verplaatst. U geniet overigens van een aparte plek voor de stoomkabel en de automatische oprolling van de stroomkabel.

3, 2, 1... start!

Geen tijd te verliezen: Laurastar Lift + stoomcentrales hebben een ultrasnelle opwarmingstijd van drie minuten. Het waterreservoir met achtergrondverlichting maakt het waterpeil duidelijk zichtbaar. Handig is ook de functie verticaal ontkreuken, waarmee u opgehangen kledingstukken in een handomdraai een laatste finishing touch geeft. Het afneembare waterreservoir van de Laurastar Lift + stoomcentrale heeft een inhoud van 1,1 liter en bevat een geïntegreerde anti-kalkfilter. Zo kunt u efficiënt werken door het water tijdens het strijken bij te vullen.

Stoompulsen voor volume en schoonheid

Stelt u zich eens voor dat u water en warmte kunt beheersen om weer volume en schoonheid aan uw kleding te geven. Dit is nu mogelijk met de Laurastart Lift + stoomgenerator, die u, via stoompulsen, de ultieme manier biedt om voor uw kleding te zorgen. Het verspreiden van opeenvolgende stoomstoten garandeert een optimale dosering voor een onberispelijk resultaat voor alle kleuren en stoffen van uw kleding.

Een professionele zool

Om de schoonheid van uw kleding te behouden heeft Laurastar de actieve 3D-zool gecreëerd. Deze krasbestendige zool in inox biedt een briljante strijkkwaliteit in één enkele beweging. Het profiel van de zool spant de stof aan terwijl de stoom over het volledige oppervlak van de zool wordt verdeeld en zo plooien zonder moeite verwijdert. Op deze manier worden de vezels grondig opgefrist.

Bovendien zijn alle Laurastar-strijkijzers uitgerust met een professionele zool. Deze verspreidt ultrafijne en krachtige stoom die zich aan elke stof aanpast. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien.

Veiligheid boven alles

U beseft het misschien niet altijd, maar veiligheid is primordiaal bij het strijken. Daarom heeft Laurastar alle Lift + stoomcentrales van een “auto-stop”-functie voorzien die de stoomcentrale automatisch uitschakelt wanneer deze na tien minuten niet meer wordt gebruikt. Goed voor uw veiligheid en extra energiebesparend. Voor nog meer veiligheid wordt het ijzer eveneens op een specifiek hiervoor ontworpen plek opgeborgen.

  1. Bekijk alle Laurastar Lift + stoomgenerators
  2. Bekijk alle Laurastar-stoomgenerators

product

Bestel nu uw Laurastar Lift + Ultimate Black / Citrus Chic / Happy Purple / Pinky Pop

  • Actieve 3D-zool
  • Auto-stop-functie
  • Waterreservoir van 1,1 l
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters