Ontdek de volgende generatie

De nieuwe Lumia-serie van Nokia biedt u een exclusieve combinatie van unieke cameratechnologie, slimme Live Tiles, handige Live Apps en prachtige designfuncties en levert op die manier de volgende generatie smartphones. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Nokia Lumia serie en ontdek hoe u al de nieuwste technologieën kunt gebruiken.

PureMotion-scherm en PureView, voor een pure beeldervaring

De Nokia Lumia-smarthphones beschikken over een PureMotion HD+-scherm, het meest heldere, snelste en gevoeligste touchscreen ter wereld. Dit zorgt voor haarscherpe details voor al uw films en video’s zodat de intensiteit van uw beste momenten intact blijft. Bovendien is het PureMotion HD+-scherm van de Lumia smartphones zo gevoelig dat het snel reageert op uw vingertoppen, zelfs als u handschoenen draagt.

De PureView-technologie van de Nokia Lumia serie garandeert u haarscherpe video's, zelfs als de camera beweegt of als er weinig licht is. De Lumia smartphones zijn uitgerust met een unieke Carl-Zeiss lens waarmee u een reeks foto's kunt maken met één klik. U kunt glimlachen combineren, afbeeldingen bewerken en direct verbeteringen aanbrengen om foto’s te maken die uw mooiste momenten perfect weergeven.Wanneer u klaar bent, uploadt u meteen uw foto's zodat uw vrienden kunnen meegenieten.

Bekijk de stad door een andere bril

Met de Nokia City Lens-toepassing ontdekt u alles wat de stad te bieden heeft. Kijk gewoon door de zoeker en zie hoe restaurants, hotels en andere winkels in de buurt op uw scherm verschijnen. Uw Nokia Lumia geeft u info en beoordelingen over de dichtbijzijnde restaurants en bars, zoekt telefoonnummers, geeft koppelingen naar websites en laat u toe om een lijst te maken met plekken die u de volgende keer wilt bezoeken.

Maak het perfecte kiekje van uw vrienden

De Nokia Lumia 620 helpt u om prachtige foto’s van uw beste momenten te nemen met zijn slimme Smart Shoot-functie. Met een klik van deze intelligente camera maakt u een hele reeks foto’s. Kies gewoon de beste stukken van elke foto om de perfecte groepsfoto te creëren. De Nokia Lumia-smartphones beschikken ook over de Cinemagraph-functie die u toelaat om uw foto’s in beweging te zetten. Maak gewoon een foto en kies de plekken die u wilt animeren. Het resultaat kunt u dan gemakkelijk op Facebook, Twitter en andere sociale netwerken delen.

Zeg het in kleur

Personaliseer uw Nokia Lumia 620 met een grote keuze aan kleurrijke covers. Kies een of twee kleuren en zie hoe de kleurlagen samenwerken, met een matte of glanzende afwerking.

Laad u Nokia Lumia draadloos op

Voortaan heeft u geen stopcontact meer nodig om de batterij van uw Nokia Lumia op te laden. De Nokia Lumia 920 heeft een innovatief geïntegreed systeem voor draadloos laden en kunt u de Nokia Lumia 820 draadloos opladen met behulp van een draadloze laadhoes (apart verkrijgbaar). De energiebesparende draadloze laders van Nokia zijn verkrijgbaar in alle vormen, formaten en kleuren en laten u zo toe om er een te kiezen die het best bij uw stijl past. Bovendien zijn ze geschikt voor Qi, wat betekent dat deze draadloze laders uitwisselbaar zijn.
Live tiles voor live actie

De Nokia Lumia-smartphones beschikken over slimme tegels die u direct toegang geven tot uw favoriete apps, contacten, Facebook, e-mails etc. op uw startscherm. U kunt altijd tegels toevoegen, op het scherm verplaatsen en hun afmetingen aanpassen. De tegels worden in realtime up-to-date gebracht als er iets nieuws gebeurt zodat u in een oogopslag van alles op de hoogte bent.

Gebruik de echte Office in de echte wereld

De Nokia Lumia-smartphones functioneren met Windows 8 zodat u kunt genieten van een volledige versie van Microsoft Office, Outlook en Internet Explorer 10. U kunt onderweg bestanden maken in Microsoft PowerPoint, Excel en Word en eenvoudiger dan ooit op het internet surfen. Met de SkyDrive-functie kunt u ook al uw werkbestanden te synchroniseren op uw computer en telefoon. En als u documenten met collega's moet delen, gebruikt u SharePoint- of Office 365-servers.


Met SkyDrive heeft altijd alles bij u, waar u ook gaat

Dankzij de SkyDrive-technologie opent u al uw foto's, video's, Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties met uw Nokia Lumia-smartphone. Zodra u SkyDrive geïnstalleerd heeft, wordt er een back-up van uw bestanden gemaakt zodat u uw gegevens nooit verliest. SkyDrive biedt u ook 7 Gb gratis cloud-opslag met volledige controle uw bestanden voor nog meer vrijheid.


Bestel nu uw Nokia Lumia 620

  • Smart Shoot
  • Cinemagraph
  • Personaliseerbare covers

Bestel nu uw Nokia Lumia 820

  • Live Tiles
  • Microsoft Office
  • PureMotion-scherm

Bestel nu uw Nokia Lumia 920

  • SkyDrive
  • Nokia City Lens
  • Geïntegreerd draadloos laadsysteem
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters