Samsung Galaxy S4: uw nieuwe levenspartner

De Samsung Galaxy S4 wordt uw nieuwe levenspartner. Hij werd ontwikkeld om ons dichter bij elkaar te brengen en de mooie momenten met familie en vrienden vast te leggen. Alle functies van de Galaxy S4 zijn zo ontworpen dat ze ons dagelijks leven eenvoudiger maken. Bovendien bekommert deze smartphone zich over onze gezondheid en ons welzijn. De Galaxy S4 is er gewoon voor ú.

Fun

Beleef een optimale kijkervaring dankzij het 5 inch Full HD Amoled-scherm en geniet van een razendsnelle internetverbinding dankzij het 4G compatibele netwerk.

De Galaxy S4 is uitgerust met 2 camera’s: een 2 Mp camera aan de voorzijde en een 13 Mp camera aan de achterzijde. Met de Dual Camera functie maakt u met beide camera’s tegelijk een foto. Bewerk de foto’s tot een geheel zodat u zelf ook op de foto staat. Met de Dual Video functie laat u vrienden en familie meegenieten van uw avonturen. Zij zien wat u beleeft, waar ze zich ook bevinden.

Op het lijf geschreven

 De Galaxy S4 weet dat onze gezondheid van cruciaal belang is en helpt ons onze conditie op peil te houden. Hij volgt uw fysieke inspanningen, uw voedingsgewoonten en uw gewicht. Via het Health Board volgt u uw persoonlijke evolutie en krijgt u het nodige steuntje in de rug.

Zo werd de de Body Scale ontwikkeld als Appcessoire voor de Galaxy S4. De gegevens worden naar uw smartphone doorgestuurd voor een gemakkelijkere opvolging van uw gezondheid.

Bekijk alle Appcessoires van de Galaxy S4

Eenvoud

Bellen, een oproep beantwoorden, uw e-mails lezen en beantwoorden zonder uw scherm zelfs maar aan te raken. De Galaxy S4 weet waar u mee bezig bent en volgt u automatisch. Wanneer u wegkijkt van een filmpje pauzeert hij zodat u geen moment mist. Zodra u uw ogen weer op het scherm richt, vervolgt hij het filmpje waar het gestopt was. Dankzij SmartScroll kunt u door webpagina’s of e-mails scrollen zonder het scherm aan te raken.

Dichter bij elkaar

De Galaxy S4 verbindt mensen met elkaar: muziek, documenten, spelletjes,… alles kunt u delen met uw vrienden, waar ze zich ook bevinden.

De Galaxy S4 overbrugt niet alleen afstanden, maar maakt ook komaf met de taalbarrières: met de S Translator kunt u op reis bv. de menukaart vertalen of zonder blozen de weg vragen.Samsung Galaxy S4

  • Dual Camera
  • 5” Full HD Super Amoled scherm
  • Pauzeert als u wegkijkt

Koop Nu
 


Ontdek de accessoires voor de Galaxy S4

SAMSUNGPin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters