{Include name error} Ontdek de Samsung Galaxy S5

Ontdek de Samsung Galaxy S5

Bestel nu uw Samsung Galaxy S5

Leg belangrijke momenten vast

Bestel nu uw Samsung Galaxy S5

  1. Super AMOLED-scherm van 5,1 inch
  2. Hartslagmeter en vingerafdrukscanner
  3. Filmen in 4K-resolutie
Knop koop nu
Samsung Galaxy 5
Samsung Galaxy 5
Pin It
Samsung Galaxy 5

Mis het moment niet

Met de Samsung Galaxy S5 mist u geen seconde van de actie. Het fototoestel van 16 megapixel maakt heldere en levendige foto’s, waar en wanneer u wilt. Bovendien filmt u voortaan in 4K UHD-resolutie. Alles wordt ook mooi weergegeven op het 5,1 inch Super AMOLED-aanraakscherm, dat kleurrijke beelden levert met hoge contrasten.

Aarzel niet en neem foto’s precies op het juiste moment! Met de supersnelle autofocus van de Galaxy S5, die in 0,3 seconden scherp stelt, kunt u meteen haarscherpe foto’s maken. Zo mist u geen enkel belangrijk moment meer. Met de Selective Focus concentreert de camera zich op 1 bepaalde plaats. Ook op een bestaande foto kunt u opnieuw focussen. Laat uw creativiteit dus de vrije loop! Voor zowel foto’s als video’s kunt u HDR (Rich tone) aanzetten bij sterk tegenlicht of wanneer het onderwerp zich in de schaduw bevindt.Terwijl u de foto of video maakt krijgt u een levendige preview in real-time te zien, met natuurlijk licht en heldere kleuren.


Elke dag fitter

De Samsung Galaxy S5 is de eerste smartphone met een ingebouwde hartslagsensor onder de camera waarmee u uw hartslag direct op uw smartphone kunt meten. Check op elk moment van de dag uw hartslag en stem hier uw leefwijze op af. Alle gegevens worden op de S Health app opgeslagen en zo heeft u een beeld van uw ontwikkelingen. Gebruik de S Health applicatie ook in combinatie met de Galaxy Gear connected watch.


Allersnelste netwerkervaring

Met de Download Booster-technologie kunt u 4G mobiel internet en Wi-Fi tegelijk gebruiken voor een razendsnelle netwerkervaring. Schakel het mobiele internet en Wi-Fi tegelijk in wanneer u bestanden snel moet downloaden en u zult het meteen merken: de netwerksnelheid neemt met ongeveer 80 tot 90% toe.

Over snelheid gesproken: de Qualcomm Snapdragon quadcore 801 processor van de Galaxy S5 maakt het ook mogelijk om razendsnel te werken. Multitasken, video’s bekijken en taken uitvoeren doet u voortaan met gemak. Via het Android 4.4 KitKat besturingssysteem en een verbeterde TouchWiz UX interface navigeert u probleemloos door het menu van uw smartphone.


Zorgeloos op pad

De Samsung Galaxy S5 is IP67-gecertificeerd, wat betekent dat het toestel stofdicht en waterbestendig is. Neem dus gerust foto’s aan het zwembad of gebruik uw smartphone terwijl u in bad zit. De Galaxy S5 blijft beschermd bij elke activiteit en in elke situatie.

Met een batterij van 2800 mAh hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de autonomie van het toestel. Deze Samsung smartphone beschikt bovendien over de handige Ultra Power Saving modus, die naar een zwart-wit scherm schakelt en alle applicaties stopzet. Zo bent u, met een accu die bijna leeg is, toch nog uren bereikbaar.


Ga nog verder

De Samsung Galaxy S5 is gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Naast de bovenvermelde functies beschikt de smartphone ook over een vingerafdrukscanner, op de home-knop, die een complete scan kan maken van uw vinger. Zo worden alle belangrijke gegevens en documenten extra beveiligd, maar ook het toestel zelf. Dankzij deze scanner kunt u eveneens mobiele betalingen uitvoeren.

Ook de Kids modus zal u bevallen: dankzij de ingebouwde apps zullen kinderen zich geen moment vervelen. Bovendien heeft u de totale controle over alles wat ze doen. U kunt, bijvoorbeeld, een tijdslimiet instellen en de toegelaten apps zelf installeren of verwijderen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters