Cadeautips voor een geslaagd eindejaar

Elk jaar opnieuw is het dezelfde strijd : het perfecte cadeau vinden. Geen vanzelfsprekende opdracht. Daarom helpt Vanden Borre u graag met cadeautips voor ieders smaak.

Koken, dat is ook fun

Een echte keukenprins(es) in de familie? Schenk hem/haar het ideale « keukenhulpje» om zijn/haar culinaire talenten nog verder te ontwikkelen.


Voor zichzelf zorgen, dat is essentieel

Nadenken over dé perfecte look is de belangrijkste bezigheid van uw vriend(in)? Of hij/zij laat zich wel eens graag verwennen? Hier zit u goed.


Beeld en geluid, dat is pure kunst

Een professionele of amateurfotograaf in uw vriendenkring? Of een grote liefhebber van films en muziek? Ontdek onze speciale selectie!


De wereld ontdekken, dat is een droom

U zoekt een cadeau voor een echte sport(st)er of de ultieme wereldreiziger? Met onze cadeautips mist hij/zij alvast geen seconde van de actie.


Technologische trends, dat is meer dan een passie

Uw vriend(in) of familielid kijkt vol ongeduld uit naar de laatste technologische innovaties? Deze kant op voor de hightech-nieuwigheden en –blikvangers.


Het huis van de toekomst, dat is er nu al!

Hij/zij heeft al verschillende hightechtoestellen in huis en is er vast van overtuigd dat “technologie” en “gezelligheid” synoniem zijn voor “het perfecte huis”.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters