Onze voorzorgsmaatregelen tegen COVID-19

Onze winkels zijn open en we zijn blij je te mogen verwelkomen! We doen er natuurlijk alles aan om de veiligheid van jou en van onze medewerkers te garanderen. Hieronder vind je een overzicht van de maatregelen die we genomen hebben en een korte reminder van onze verschillende diensten. Blijf je toch liever thuis? Op vandenborre.be kan je natuurlijk ook altijd terecht!

Onze winkels

Al onze winkels zijn open. Kom langs voor advies, om een product te kopen of voor onze dienst na verkoop.

Je kan ook kiezen voor onze Click&Collect-service: bestel online en kom je bestelling afhalen in de winkel van je keuze.

Om je bezoekje op een veilige manier te laten verlopen, geven we je graag enkele eenvoudige regels mee:
  • Het is verplicht een mondmasker te dragen in winkels en winkelcentra.
  • Hou minstens 1,5 m afstand van andere klanten en onze verkopers. Wij voorzien markering op de vloer om je hierbij te helpen. Maar geen paniek: ook al houden we allemaal een beetje afstand van elkaar, we helpen je met evenveel plezier verder.
  • Betaal bij voorkeur elektronisch in plaats van met contant geld.
  • Was je handen vóór en na je bezoek aan onze winkels. Een simpel maar efficiënt gebaar. Aan de ingang van onze winkels staat een dispenser met hydro-alcoholische gel.

Bereid je winkelbezoek voor!

Advies nodig? Bel ons op!

Heb je vragen en ga je liever niet naar de winkel of kan je niet naar de winkel gaan? Bel ons op 02/334 00 00. Onze specialisten helpen je graag verder om het toestel te vinden dat het best beantwoordt aan je behoeften. En als je het wenst, plaatsen zij meteen je bestelling samen met jou.

De levering van kleine toestellen

Je kan kiezen voor onze Click&Collect-service: ideaal als je je winkelbezoek zo kort mogelijk wil houden.

Wat met de leveringen via bpost? Deze verlopen normaal. Je kan de status van verzending van je bestelling opvolgen via de tracking-service van bpost.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste info in verband met de impact van het coronavirus op de service van bpost? Lees hier de updates van bpost.

De levering van grote toestellen en tv's

Een nieuwe tv? Een groot elektrotoestel? Wij leveren je toestel aan huis (ook op verdiep), sluiten het aan en bieden ook installaties aan

Natuurlijk met de nodige veiligheidsmaatregelen. Onze installateurs gebruiken voor jouw en hun veiligheid een mondmasker, handschoenen en hydroalcoholische gel.

We vragen je gewoon om tijdens ons bezoek:

  • een afstand van 1,5 m te houden met onze installateurs
  • verplicht een mondmasker te dragen
  • je oude toestel op voorhand te reinigen met detergent om besmettingen te voorkomen
  • in een andere ruimte te wachten terwijl onze specialist je toestel installeert
  • bij voorkeur met je bankkaart of elektronische ecocheques te betalen (geen papieren ecocheques)

Herstellingen en waarborg

Je kan je defecte toestel binnenbrengen in een van onze winkels voor herstelling.

Retours

Bevalt het toestel dat je online hebt gekocht je niet en zou je het graag terugsturen of terugbrengen? Als je online kocht, heb je vanaf de dag van de levering 14 dagen tijd om een retouraanvraag te doen.

Bekijk hier onze retourprocedure.

Waardebonnen en cadeaukaarten

Heb je een waardebon of Fnac Vanden Borre cadeaukaart? Je kan je bon gebruiken in de winkel van je keuze of voor je online aankopen op onze website.

Hou regelmatig deze pagina in de gaten voor meer informatie.
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters