Test: Fresh 慛 Rebel Rockbold-bluetoothspeakers

Als ware muziekliefhebber mocht ik onlangs 2 knappe Fresh 慛 Rebel bluetoothspeakers uittesten. Wat een leuke uitdaging! Ik kan deze muzikale pareltjes overal mee naartoe nemen: aan de rand van het zwembad, op het strand, in mijn tuin. Benieuwd naar mijn ervaring met deze speakers? Laat die beats dan maar komen 😊

Music, please! 🎵

Klaar voor de test? Of course! Ik zet eerst de speaker aan door op het knopje te drukken: er weerklinkt een geluidje, net een golf. Ik druk nadien op de bluetooth-knop van de Rockbox Bold M, ik activeer ook bluetooth op mijn smartphone en ik zoek de speaker tussen mijn apparaten. Zodra mijn smartphone verbonden is met de speaker hoor ik een kleine ‘bleep’. Ziezo, hij is ready!

Nu rest mij nog slechts wat muziek op te zetten en te genieten! Ik moet toegeven dat de compacte Rockbox Bold M een zeer krachtig geluid aflevert. De bassen zijn misschien niet zo diep als ik verwacht had, maar de muziek weerklinkt zeer helder en zuiver. De geluidskwaliteit zit voor mij persoonlijk heel goed. Met de + en - knoppen regel ik eenvoudig het volume van het verbonden apparaat. Let op: deze speakers gaan echt luid maar enkel met de nieuwe Huawei-smartphone van mijn partner en helaas niet zo hard met mijn iPhone… Dat ligt natuurlijk aan de telefoon.

En de Rockbox Bold Xs? Deze speaker ligt goed in mijn hand omdat hij zo plat is en hij past zelfs in mijn broekzak of tas. Het geluid gaat misschien iets minder hard maar is nog altijd wel heel goed.

De verschillende pluspunten

Hoe lang gaat de Fresh 扤 Rebel RockBox Bold M mee? Om eerlijk te zijn, deze bluetoothspeaker kan uren mee: hij beschikt over maar liefst 15 uur autonomie. Bij normaal gebruik zit ik persoonlijk aan één week. De Rockbox Bold Xs  zit zelfs aan een autonomie van 20 uuur. Waw! Aan de hand van de lichtjes aan de zijkant van de speaker weet ik precies wanneer ik hem moet opladen. Het zijn echt toppertjes!

Leuk om te weten: deze Bold M-speaker is voorzien van een sterk rubberen lusje. Ik hoef enkel de knop van de lus te openen en zo kan ik mijn bluetoothspeaker aan mijn riem of rugzak hangen bijvoorbeeld. Dat is ook het geval voor de Bold Xs maar bij deze speaker krijg je ook nog een handige metalen clip meegeleverd. Perfect om hem overal aan vast te maken.

Met de Fresh 'N Rebel Bold M & Xs kan ik niet alleen muziek luisteren maar ook draadloos naar mijn vrienden bellen dankzij zijn ingebouwde microfoon. Bovendien kan ik ook mijn smartphone opladen via USB-kabel: deze speaker dient ook als powerbank. Onderaan het bluetooth- en het aan-knopje zit een rubberlipje ter bescherming van de USB-ingangen.

Waterproof

‘De Rockbox Bold is zwembadfeest proof.’ Ik moet me dus geen zorgen over zand of viezigheid, ik kan deze Fresh 慛 Rebel-speakers dus onder de kraan houden om ze schoon te spoelen. De speaker is gemaakt van sterk waterproof materiaal. Ziezo, mijn Bold is weer klaar voor de volgende party!

Tevreden met het resultaat?

Nou en of! De prijs- kwaliteitsverhouding is meer dan in orde bij deze 2 Fresh 'N Rebel-speakers. Ze beschikken over een mooie en nette afwerking, ze zijn waterdicht (IPX7) en ze hebben een lange autonomie. Bovendien kan ik ze makkelijk overal meenemen. Da’s echt een must! Zo kan ik nu zowel buiten als in mijn woonkamer of badkamer meebrullen met mijn favoriete hits ;-) Deze compacte speakers met veel pit worden mijn nieuwe muzikale partners!

Bluetooth speaker
€ 39,95
  • Oplaadbaar: Ja, via micro-USB
  • Autonomie: 20 u
  • Stof- en (spat)waterdicht: Ja, IPx5
Bluetooth speaker
€ 59,99
  • Oplaadbaar: Ja, via micro-USB
  • Autonomie: 15 u
  • Stof- en (spat)waterdicht: Ja, IPx7
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters