Top 10 vragen

Meld je aan bij My Vanden Borre, ga naar ‘Mijn herstellingen’,  vraag een herstelling aan en volg de voorgestelde stappen.

Deze service kunnen we niet bieden op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace.

Wij bieden u 2 jaar lang een klantgerichte service in het kader van de wettelijke waarborg. Lees meer in Garantie 9 van onze Akte van Vertrouwen.

Voor een toestel aangekocht in de winkel, informeert u best rechtstreeks in de winkel.

Afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode kan dit tussen 5 en 14 dagen duren.

Vraag een duplicaat van uw factuur via info@vandenborre.be. Wij raden u aan een My Vanden Borre account aan te maken. U houdt al uw aankopen bij en uw garantiebewijzen zijn altijd digitaal beschikbaar.

Deze service is niet beschikbaar op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace. 

Meld je aan bij My Vanden Borre, ga naar ‘Mijn terugbetalingen’ en vraag een terugbetaling aan in via onze website of via een formulier in één van onze winkels.
Je hebt het toestel nog niet aangekocht: je neemt een schriftelijk bewijs mee van de lagere prijs naar de winkel. Onze verkopers kijken de voorwaarden na en passen de prijs eventueel onmiddellijk aan.
Voor een online bestelling stuur je een mail met een bewijs van de lagere prijs naar webshop@vandenborre.be. Onze medewerkers kijken de voorwaarden na en informeren u verder.

Deze service kunnen we niet bieden op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace.

Mits een kleine waarborg en naargelang de beschikbaarheid krijgt u een vervangtoestel tijdens de herstelperiode van uw koelkast, diepvriezer, strijkijzer, gps, tv, stofzuiger of gsm/smartphone.

Voor een toestel dat u online of telefonisch gekocht heeft, neemt u best contact op met onze medewerkers van het Contact Center op het nummer 02/334.00.00 (behalve voor Vanden Borre Marketplace-producten).

U heeft de mogelijkheid om van uw aankoop af te zien gedurende 14 dagen vanaf de levering. Voor meer informatie, klik hier.

Maandag tot vrijdag van 8u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 18u
  producten vergelijken
Productvergelijking Vergelijk tot 5