LG OLED Easel, OLED Posť en OLED Flex: naar nog meer lifestylebeleving

Terwijl de modellen LG OLED A2, C2 en G2 ondertussen tot het vaste meubilair behoren, zijn de nieuwe LG Lifestyle-modellen zojuist op ons losgelaten. Wat maakt ze speciaal? Met hun unieke ontwerp en innovatieve functies bieden ze een geheel nieuwe manier van televisiekijken.

De OLED-kijkervaring met LG

De OLED-kijkervaring met LG

De OLED-tv’s van LG in de series A2, C2 en G2 leveren gedetailleerde beelden, verbeterde helderheid, verbluffend contrast en adembenemend geluid. Voeg daarbij perfect zwart en 100% kleurgetrouwheid. Het resultaat? Je kijkt naar je films en tv-shows alsof je erbij bent. LG OLED is niet voor niets de meest verkochte OLED al meer dan 9 jaar op rij.

LG OLED Evo G2: ťťn met de muur

LG OLED Evo G2: ťťn met de muur

Dankzij de OLED Evo-technologie lichten de kenmerkende zelfoplichtende pixels van LG op als nooit tevoren. De α9 Gen5 AI-processor vormt de kern van deze pixelaansturing. Voeg daarbij de Brightness Booster Max-technologie die zorgt voor tot 30% meer helderheid dan modellen van vóór de Evo-generatie.

Het OLED Evo G2-model combineert alle elementen voor een ongelooflijke ervaring: de OLED Evo-technologie, een minimalistisch design, homecinemafuncties en compatibiliteit met de nieuwste gameconsoles. En dankzij het verfijnde ontwerp kan je het toestel vlak aan de muur bevestigen voor een naadloze, elegante look, terwijl het scherm helemaal opgaat in zijn omgeving. Dit LG OLED-model is bovendien ook verkrijgbaar in 97" en is zo het grootste OLED-model ter wereld!

LG Lifestyle Screen-tv's: verander de manier waarop je tv kijkt

OLED Easel: meer dan een tv, een kunstwerk

OLED Easel: meer dan een tv, een kunstwerk

Het unieke ontwerp van de LG OLED Easel-tv, geïnspireerd op een schildersezel, verandert de tv in een kunstwerk en zorgt voor een metamorfose in de kamer. Ze creëert een artistieke sfeer en wordt een pronkstuk dat je woonkamer en je levensstijl compleet maakt.

Dankzij de geïntegreerde bewegende cover beschik je over 2 weergavemodi. De modus Line View geeft je dagelijkse informatie zoals de datum, tijd of het weer in verschillende thema's. Of je kan gewoon naar muziek luisteren terwijl je geniet van een moderne en subtiele screensaver. En om het hele scherm te zien, schakel je over op Full View.

OLED Posť: ervaar een nieuwe kant van het leven

OLED Posť: ervaar een nieuwe kant van het leven

Met een perfect design vanuit elke hoek ziet de LG OLED Posť-tv er geweldig uit, van voor tot achter, van links tot rechts, terwijl ze perfect opgaat in je interieur.

De randen vormen zachte, vloeiende lijnen en geven deze tv een discrete, neutrale uitstraling. De achterkant is ook stijlvol vanuit alle hoeken en je kan het opbergvak personaliseren om je favoriete boeken, tijdschriften en foto’s te laten zien. En ze heeft een kabel- en accessoirehouder zodat je alles mooi kan verbergen.

OLED Flex: flexibel scherm ideaal voor gaming

OLED Flex: flexibel scherm ideaal voor gaming

Nog nooit gezien: met het OLED Flex-model van LG kan je met één druk op de knop schakelen tussen een plat en een gebogen scherm! Kies uit maar liefst 20 verschillende niveaus via de Curve-knop* op de afstandsbediening.

Dankzij de Super Anti Reflection-technologie vermindert LG OLED Flex reflecties van omgevingslicht, objecten en mensen. In vergelijking met vorige generaties betekent dit een vermindering van de reflecties met 25%.**

Ben je een gamer in hart en nieren? Goed nieuws: je kan de kleur van de achtergrondverlichting kiezen uit 5 beschikbare verlichtingsmodi die het beste bij je game passen. Met Sound Sync bewegen de effecten mee met het geluid, waardoor bijvoorbeeld gigantische explosies nog spectaculairder worden.

* Dit product heeft geen vaste curve, maar een buigbare, veranderbare curve. Op basis van interne tests is de maximale curve vergelijkbaar met producten met een vaste curve van 900R, en de minimale kromming is vergelijkbaar met een plat scherm. Alle afbeeldingen zijn alleen ter illustratie.
**Reflecties zijn tijdens interne tests met 25% verminderd in vergelijking met LG OLED G2 en C2.

Zin om de nieuwste LG OLED-tvís van dichtbij te ontdekken? Kom dan zeker eens langs in een van .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters