Geniet van een beeldkwaliteit in Hollywoodstijl met de 4K oled-tv's†van Panasonic

Panasonic zorgt voor een revolutie in de homecinema met zijn nieuwe gamma ultraslanke oled-tv's 4K Serie EZ950. Momenteel de beste beeldkwaliteit!

Met zijn nieuwe gamma oled-tv's 4K Serie EZ950 met ultraslank scherm garandeert Panasonic een totale bioscoopbeleving. De beelden zijn nog nooit zo mooi geweest. De oled-technologie zorgt voor een perfecte belichting en kleur, pixel per pixel, wat een contrast geeft dat niet zou misstaan in de zalen van Hollywood.

Oled-tv's 4K PRO uitgerust met HDR en HCX, een beeldkwaliteit in Hollywoodstijl

Met de oled 4K-tv van Panasonic geniet je van een optimale beeldkwaliteit van de nieuwste generatie en van echt rijke kleuren. Deze tv's 4K PRO HDR zijn gecertificeerd door de Hollywoodstudio's van Panasonic, voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De 4K Pro HDR betekent een echte meerwaarde in het beheer van 8 miljoen pixels. High Dynamic Range (HDR) biedt een natuurlijke ervaring die nog nooit zo realistisch was.
Jouw Panasonic-tv met ultraslank scherm geeft zo alle kleurnuances en contrastdetails weer die tijdens de opnames zijn gefilmd. De OLED 4K PRO HDR beschikt ook over de nieuwe processor HCX2 Studio Color, het summum van de Panasonic-technologie inzake beeldbewerking.
De afkorting HCX staat voor "Hollywood Cinema Experience". Deze processor is de echte motor van de EZ950. Zijn rekencapaciteit is ongezien bij een tv van Panasonic. Hij maakt het mogelijk complexe details van licht en schaduw nauwkeurig weer te geven. En voor een uitmuntende beeldkwaliteit werd dit systeem bijgesteld door een professionele kleurenspecialist van Hollywood.

Meerdere HDR-formaten

De nieuwe Panasonic-tv's kunnen voortaan verschillende HDR-formaten aan, zoals HDR10, die is uitgerust met het standaard-HDR-formaat voor films en Blu-ray UHD-disks. Of Hybrid Log Gamma, het HDR-formaat dat de BBC en de Japanse NHK voor televisie hebben ontwikkeld.

Oled met THXģ-certificering en UHD Premium, trouw aan de normen van de bioscoop

De uitzonderlijke beeldkwaliteit van de oled-tv 4K Serie EZ950 werd gecertificeerd door de laboratoria THX na meer dan 400 tests. De THX-technologie werd gecreëerd door de beroemde regisseur George Lucas; hij wou de ontspanningsbeleving van de kijker in een bioscoopzaal of thuis verbeteren. Dankzij deze strikte prestatienormen verspreidt het scherm van je oled-tv 4K met THX-certificering een beeld dat perfect trouw is aan de oorspronkelijke visie van de regisseur
De Panasonic EZ950 zijn ook UHD Premium-gecertificeerd. Deze certificering wordt toegekend door de UHD Alliance, nadat de tv met succes strenge prestatietests heeft doorstaan.

De elegantie van een ultraslank scherm, op de wijze van Design Art & Interior

De oled-tv's EZ950 zijn ook ontworpen om je interieur te verfraaien, dankzij de combinatie van uitzonderlijke materialen en bijzonder uitgepuurde lijnen. Hun Design Art & Interior biedt een onvergelijkbare schermafwerking.

Aan jou de keuze!
De reeks EZ950 bevat twee modellen: de Panasonic VIERA TX-55EZ950E en de Panasonic VIERA TX-65EZ950E.
De VIERA TX-55EZ950E is een oled-tv Ultra HD 4K van 55 inch, 139 cm. De VIERA TX-65EZ950E is een groter model van 65 inch, 164 cm.

Wacht niet langer en ontdek, online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre, de nieuwe oled-tv's 4K Series EZ950 van Panasonic.

product

Je Panasonic VIERA TX-55EZ950E

  • TV OLED 4K van 55-inch
  • Perfect trouwe beelden
  • Ultraslank scherm
Koop nu