Hulp nodig om je toestel te kiezen? Bel onze specialisten (02 334 00 00) van maandag t.e.m. zaterdag tot 18u. Lees al onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Test: Ultimate Experience-gamma van Rowenta

Nu ik toch moet thuisblijven, heb ik ’s avonds en in het weekend veel tijd om eens goed voor mezelf te zorgen. Dan duik ik de badkamer in en speel ik graag voor kapster! Met welke toestellen? Wel, ik mocht onlangs het nieuwe Ultimate Experience-gamma van Rowenta uittesten: een stijltang, een haardroger en een warme luchtborstel. Wil je weten of deze knappe toestellen een verbluffend resultaat hebben neergezet? Je leest het hieronder!

Mijn eerste indruk

Wat als eerste in mij opkwam toen ik de verschillende dozen opende: *WAW*! Deze Rowenta-toestellen zien er prachtig uit: een ongelooflijk knap design en ze liggen goed in de hand. Hopelijk zijn ze super efficiënt en word ik overgeblazen ;-) Ik ben echt zo benieuwd naar deze pareltjes! Jij ook?

Rowenta-stijltang

Deze stijltang heeft 5 temperatuurinstellingen tussen 120° à 200° en is geschikt voor alle haartypes, zowel kort, halflang als lang. Eerst en vooral stel ik mijn gewenste temperatuur in: 180° zodat mijn kapsel mooi blijft liggen.

Leuk extraatje aan dit stylingtool: je kan je haar er ook mee krullen of golven! En dankzij het laagje keratine op de platen, glijdt deze stijltang vlotjes over mijn haar zonder dat ik hoef te trekken. Bovendien blijft mijn haar er gezond uitzien en neemt het in glans toe. Echt een wow-effect! Oordeel zelf.

Rowenta-haardroger

Volgens Rowenta zou deze haardroger de natuurlijke schoonheid van mijn haar verbeteren. Na het haardrogen kijk ik naar mezelf in de spiegel en zie ik hoe mijn haar mooi glanzend en glad is, zonder dat het elektrisch geladen is.

Dankzij de 3 temperatuur- en snelheidsinstellingen heb ik mijn haarstylingsbeurt ook volledig zelf in de hand. Ik zet temperatuur en de snelheid op het hoogste niveau en mijn haar is op geen 5 minuutjes helemaal droog! Yes, ik heb eindelijk de ideale haardroger gevonden: compact, licht, comfortabel, gebruiksvriendelijk …

Rowenta-warme luchtborstel

Deze gebruiksvriendelijke en roterende warme luchtborstel van Rowenta droogt en brengt mijn haar tegelijkertijd in vorm. Zijn 3 bijgeleverde borstels zijn geschikt voor elk haartype. Ik gebruik altijd de borstel voor dun haar en het resultaat is verbluffend: mijn haar is glanzend, zijdezacht én… ik heb geen last meer van elektrostatische spanning.

Dankzij de 3 temperatuur- en snelheidsinstellingen heb ik mijn haarstylingsbeurt ook volledig zelf in de hand. Ik zet temperatuur en de snelheid op het hoogste niveau en mijn haar is op geen 5 minuutjes helemaal droog! Yes, ik heb eindelijk de ideale haardroger gevonden: compact, licht, comfortabel, gebruiksvriendelijk …

Het ultieme verdict

Het nieuwe Ultimate Experience-gamma van Rowenta is een echt zegen voor je haar! Deze toestellen zijn stuk voor stuk professionele stylingtools die mijn dagelijkse verzorgingsroutine aangenamer en makkelijker maken! Ik sta echt versteld van de mooie resultaten en ben heel blij dat mijn haar nooit meer elektrisch geladen is. Thanks Rowenta, mijn haar ziet er fantastisch uit.

Nog meer te weten komen over deze Rowenta-toestellen? Lees er alles over in ons dossier!

Stijltang
€ 149,99
  • Keramische afwerking: Ja
  • Temperatuurregeling: Ja, via display
  • Opwarmtijd: 25 sec
Haardroger
€ 299,99
  • Type haardroger: Professioneel
  • Vermogen: 1500 Watt
  • Koude luchttoets: Ja
Warme luchtborstel
€ 119,99
  • Type: Roterend warmelucht
  • Diameter: 2x 50mm + 1x 38 mm
  • Aantal standen: 3
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters