Tijd voor de lenteschoonmaak? Je staat er niet alleen voor

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, je moet de hele dag thuisblijven en… je poetshulp mag niet meer langskomen… Da’s toch de ideale gelegenheid om zelf de handen uit de mouwen te steken? Het is tijd voor een grondige schoonmaakbeurt! En wij zorgen ervoor dat je steeds over de juiste toestellen beschikt. Al onze toestellen kan je online bestellen, en we leveren ze snel, gratis en veilig aan huis. Want op momenten die er echt toe doen, kan je vertrouwen op Vanden Borre.

Onze stofzuigers

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! ;-) Nu iedereen lekker moet thuisblijven, staat je huis op stelten. Tja, we know the feeling. Maar daar hebben wij een oplossing op gevonden. Met de juiste steelstofzuiger, sledestofzuiger of robotstofzuiger loopt de schoonmaak van een leien dakje.

Onze reinigers

Klaar met het stofzuigen? All right, dan is het nu tijd voor het grotere werk: je ruiten, je vloer en je tapijten reinigen. De ideale schoonmaakbuddy? Een reiniger, natuurlijk. Doe je handschoentjes maar al aan en ga het virus te lijf!

Onze robotmaaiers

Wil je een prachtige tuin, maar heb je geen tijd of zin om het gras af te rijden? Laat je gras door een handige robot maaien. Zo kan jij rustig verder telewerken of lekker ontspannen.

Onze onderhoudsproducten

Wist je dat het vooral belangrijk is om regelmatig je deurklinken en handvaten te ontsmetten? Bovendien verdienen je toestellen ook een grondige reinigingsbeurt. Ontvetters, ontkalkers, vuilzakjes … wij hebben het allemaal.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters