20230907_bose_00.jpg

Voel meer van je muziek

Dit najaar introduceert Bose zijn gloednieuwe QuietComfort-lijn: comfortabele headphones in een strak design met een intens geluid. Maak kennis met de Bose QuietComfort Ultra-hoofdtelefoon, de Bose QuietComfort-hoofdtelefoon en de Bose QuietComfort Ultra-oortjes.

20230907_bose_01.jpg

Geluid om serieus te nemen

Geniet van een moment voor jezelf met de Bose QuietComfort Ultra-hoofdtelefoon. Z’n actieve ruisondrukking zorgt voor een ongeëvenaarde stilte, terwijl je met de nieuwe technologie ‘Immersive audio’ volledig opgaat in je muziek. Hoe? Via een spatiale audio-ervaring die reageert op je bewegingen en verplaatsingen. Dankzij de CustomTune-technologie past de Bose QuietComfort Ultra-hoofdtelefoon zich aan alle oorvormen aan voor een geluid op maat van iedereen.

Een luisterervaring voor iedereen

De Bose QuietComfort Ultra-hoofdtelefoon biedt 3 verschillende modi voor iedereen: Quiet Mode voor actieve noise cancelling, Aware Mode om naar muziek te luisteren en toch te horen wat er om je heen gebeurt en een Immersion Mode combineert volledige geluidsblokkering met de ruimtelijke audio van Bose Immersive Audio.

Altijd en overal muziek

Met de Bose QuietComfort Ultra-hoofdtelefoon geniet je van tot wel 24 uur afspeeltijd op een enkele oplaadbeurt, of tot 18 uur met Immersive Audio. Als je haast hebt, gaat je batterij met een laadbeurt van slechts 15 minuten opnieuw tot 2,5 uur mee, of tot 2 uur met Immersive Audio. Je kan dus altijd en overal naar je muziek luisteren.

Talrijke aansluitmogelijkheden

Synchroniseer het geluid tussen je Bose QuietComfort Ultra-hoofdtelefoon en een Bose smart soundbar met SimpleSync-technologie. Zo kan je tv kijken op een ander volume dan de mensen naast je.

Neem het tempo over. Ga verder dan de beat

Deze Bose QuietComfort-hoofdtelefoon heeft een elegant, comfortabel ontwerp en is verkrijgbaar in 3 kleuren: Black, White Smoke en Cypress Green. Maar opgelet: deze laatste is een limited-edition oplage. Wacht dus niet te lang met het bestellen van jouw model.

20230907_bose_06.jpg

Meer of minder geluid? Aan jou de keuze!

Als je kiest voor de Bose QuietComfort-hoofdtelefoon krijg je actieve noise cancelling voor een krachtige geluidservaring. Hoor je liever de wereld om je heen? Geen probleem met deze nieuwe around-ear hoofdtelefoon die is uitgerust met Quiet Mode en Aware Mode: kies het niveau van het omgevingsgeluid dat je wilt doorlaten. Of maak een ontspannen wandeling weg van winderige omgevingen met de Windblock-modus.

20230907_bose_07.jpg

De hele dag muziek

Deze draadloze hoofdtelefoon wordt opgeladen met een USB-C oplader, waardoor je tot 24 uur batterijduur hebt met één keer opladen. Heb je haast? Laad je Bose QuietComfort-hoofdtelefoon 15 minuten op en geniet van 2,5 uur muziek.

20230907_bose_08.jpg

SimpleSync om verbinding te maken

Koppel je Bose QuietComfort-hoofdtelefoon met een geschikte Bose smart soundbar en speaker voor een persoonlijke kijk- en luisterervaring. Je kan zelfs het geluid van de soundbar zachter, harder of uit zetten terwijl het volume van je hoofdtelefoon zo hoog blijft als je wilt met Bose SimpleSync.

Directe toegang tot je favoriete muziek

Gebruik je Spotify? Open nu je muziek met één druk op de actieknop op de linkeroorschelp van je Bose QuietComfort around-ear hoofdtelefoon en druk nogmaals op de knop voor Spotify-suggesties. Of maak een snelkoppeling "Spotify" in de Bose Music-app.

Voel meer van je muziek

Geniet van meeslepend geluid met de nieuwe Bose QuietComfort Ultra-oortjes waarmee je midden in de actie zit. Met 3 modi is zijn deze earbuds geschikt voor iedereen: de Quite Mode biedt actieve geluidsonderdrukking, met de Aware Mode krijg je voldoende transparantie om te horen wat er om je heen gebeurt of een gesprek te voeren zonder een oordopje uit te doen en de Immersion Mode maakt gebruik van volledige geluidsblokkering met Immersive Audio ingeschakeld.

20230907_bose_10.jpg
20230907_bose_11.jpg

Oordopjes voor alle oren

De Bose QuietComfort Ultra-oordopjes passen iedereen en passen het geluid en de actieve noise cancelling aan de unieke vorm van je oren aan voor een betere geluidsonderdrukking. Bovendien zijn de stabiliteitsbandjes en oordopjes eenvoudig verstelbaar, met 9 verschillende combinaties die bij jou passen: de parapluvormige oortips sluiten je oor af om geluiden van buitenaf te verminderen en de stabiliteitsbandjes sluiten perfect nauw maar toch comfortabel om je oor aan.

20230907_bose_12.jpg

Tot wel 24 uur muziek

Geniet overal en altijd van je muziek. De batterij van de Bose QuietComfort Ultra-oortjes heeft een totale levensduur van 24 uur: luister tot 6 uur naar muziek of 4 uur in de Immersion Mode en laad de oortjes vervolgens op in het oplaadetui, dat genoeg energie bevat om de oordopjes tot 3 keer volledig op te laden. Als je haast hebt, kan je je oortjes 20 minuten laten opladen om vervolgens 2 uur lang van je muziek te genieten.

 
€ 399,00

 
€ 499,00

 
€ 349,00

 
€ 349,00

 
€ 499,00

 
€ 399,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters