Onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus

Het coronavirus is in het land en daarom moeten ook wij enkele maatregelen treffen.
Onze winkels zullen tot nader order gesloten zijn, maar het is wel nog mogelijk om online te bestellen. 
Hieronder vinden jullie meer relevante informatie.

Click&Collect in de winkel

Het is momenteel niet meer mogelijk om je bestelling op te halen in één van onze winkels.

Heb je al een Click&Collect-bestelling geplaatst? Geen nood: wij contacteren je zo snel mogelijk en vertellen je hoe je je pakje gratis aan huis kan laten bezorgen.

De levering van kleine toestellen

Wat met de bpost-levering voor kleine toestellen? Momenteel verlopen alle leveringen zoals normaal bij bpost.

Let op: heb je gekozen voor een levering in een afhaalpunt? Dan is het mogelijk dat je gekozen afhaalpunt gesloten is en dat bpost je pakje in een ander dichtstbijzijnd afhaalpunt heeft gebracht. Vanden Borre is helaas niet op de hoogte van deze wijzigingen maar bpost zal je hier zeker over informeren via mail. Het kan ook zijn dat de status van je bestelling niet up to date is in je My Vanden Borre-account. De info op de tracking-website van bpost is zeker betrouwbaar.

Lees hier alle nieuwste info van bpost >

Een spoedlevering binnen de 2 uur is momenteel niet mogelijk. Heb je toch dringend een toestel nodig, kies dan voor een levering aan huis en wij doen er alles aan om je pakje heel snel en in alle veiligheid op het gewenste adres te bezorgen!

De levering van grote toestellen en tv's

We mogen geen leveringen meer verrichten in teams van 2 man. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor onze leveringsdienst:

  • We leveren enkel op het gelijkvloers (tenzij de lift groot genoeg is). Als er trappen zijn buiten om aan de drempel te geraken, kan het zijn dat onze chauffeur niet in staat is om je toestel af te zetten aan je voordeur.
  • De chauffeur zet je toestel af in je hal, met verpakking en zonder de nodige installatie.
  • Hij zal je oude toestel meenemen voor recyclage zolang het gedemonteerd is (voor inbouwtoestellen). Gelieve het zo dicht mogelijk bij je voordeur te zetten.
  • Enkel betalingen met je bankkaart zijn nog geaccepteerd (geen cash geld of ecocheques mogelijk)

Als je een levering in deze omstandigheden niet kan accepteren, gelieve een seintje te geven op volgend nummer: 02 334 00 00. Zo kan je bestelling worden verplaatst of geannuleerd.

Herstellingen en garanties

Voor grote toestellen:
Onze techniekers blijven tot je dienst voor dringende reparaties. Andere interventies kunnen we mogelijk niet snel inplannen. Dank voor je begrip.
Om het bezoek voor jou en onze technieker veilig te laten verlopen, vind je hier een aantal maatregelen :
  • We kunnen enkel aan huis komen als er niemand van je huisgenoten ziek is. Houd daar rekening mee en annuleer tijdig je afspraak bij gezondheidsproblemen.
  • Tijdens het bezoek, vragen we je om op elk ogenblik zoveel mogelijk en steeds minstens 1,5 meter afstand te houden van de technieker.
  • Betaal (zoveel mogelijk) elektronisch en houd ook dan voldoende afstand.

Voor kleine toestellen: zodra onze winkels terug open gaan, zullen we weer helemaal tot jouw dienst zijn. En indien nodig, zullen we de garantie van je toestel verlengen met het aantal dagen dat onze winkels gesloten waren.

Is je toestel momenteel in herstelling? Dan zullen we je contacteren om je toestel naar jou thuis op te sturen.

Let op: het is mogelijk dat de status van je dossier tijdelijk niet up to date is in je My Vanden Borre-account.

Retours

Als consument heb je recht om, vanaf de dag van de levering, gedurende 14 dagen, afstand te doen van je aankoop. Je beschikt over deze tijdspanne om ons op de hoogte te brengen van je beslissing om het product terug te brengen. Opgepast, dit is niet van toepassing op aankopen die binnen een handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit vallen, noch voor aankopen door rechtspersonen.

Hoe ga je te werk? Stuur een mailtje naar webshop@vandenborre.be en we zullen je uit leggen hoe je je toestel kan terugbrengen.
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters