Waarom kiezen voor een wasmachine met automatische dosering?

Een wasmachine die je dagelijks leven vergemakkelijkt en je geld bespaart? Dat kan dankzij Vanden Borre! Wasmachines met automatische dosering bepalen de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke wasbeurt. Ontdek hoe het werkt.

Hoe werkt een wasmachine met automatische dosering?

Hoe werkt een wasmachine met automatische dosering?

Met behulp van sensoren wegen wasmachines met automatische dosering het precieze gewicht van het wasgoed in de trommel, analyseren zij de hardheid van het water en soms zelfs het soort wasgoed. Afhankelijk van deze parameters doseren zij de benodigde hoeveelheid product.

Hoe vul je een wasmachine met automatische dosering? Er zijn verschillende bakjes voor wasmiddel, wasverzachter en voor een wasbeurt met manuele dosering. En de producten? Alleen vloeibaar wasmiddel en wasverzachter van het merk van je keuze.

Maar hoeveel moet je gebruiken? Ongeveer 1 liter wasmiddel en 500 ml wasverzachter is meer dan genoeg. Er is een maximumlimiet en wat niet onmiddellijk wordt gebruikt, wordt opgeslagen voor latere wasbeurten. Op sommige van de machines met automatische dosering van Vanden Borre kan je tot 20 dosissen op voorhand plannen!

Dankzij een wasmachine met automatische dosering kan je tot 30% vloeibaar wasmiddel en wasverzachter per jaar besparen, wat neerkomt op minstens 5 flessen! Dat is goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet, want er gaan minder chemicaliën door de afvoer.

Je kleren gaan langer mee met een wasmachine met automatische dosering

Je kleren gaan langer mee met een wasmachine met automatische dosering

Een overdosis product laat vlekken achter en kan de gevoelige huid irriteren. Te weinig product daarentegen, maakt je kleren grijs. Daarom adviseert Vanden Borre een precieze dosering om je favoriete delicate kleding langer als nieuw te houden.

Een wasmachine met automatische dosering zorgt voor een ideale dosering en een langere levensduur van je kleren. Een aangepaste dosering vermindert ook het aantal spoelbeurten om het schuim te verwijderen. Dit betekent minder schade aan je kleding en een besparing tot 7.000 liter water per jaar.

Wasmachines met automatische dosering maken je het leven gemakkelijker

Wasmachines met automatische dosering maken je het leven gemakkelijker

Veel van de wasmachines met automatische dosering van Vanden Borre zijn niet alleen uitgerust met een app, maar geven je ook gemoedsrust.
De met een app verbonden machines sturen je een melding wanneer jewas schoon is. Sommige machines geven ook aan wanneer het tijd is om wasmiddel of wasverzachter toe te voegen.

Goed om te weten over machines met de functie autodose

Je krijgt betere wasresultaten door je wasgoed te sorteren op wastemperatuur, type stof en kleuren. Wis je dat wasverzachter niet wordt aanbevolen voor zwarte stoffen omdat ze hierdoor dof worden?

Om je wasmachine langer te laten werken, moet je ze goed onderhouden: laat je machine af en toe draaien op hoge temperatuur zonder wasmiddel en leeg de afvoerfilter.

Als je wasmachine met automatische dosering stuk gaat, kan je tot 7 jaar na aankoop rekenen op een snelle reparatie met het Vanden Borre Life-abonnement.

Onze wasmachines met automatische wasmiddeldosering zullen jou het leven vergemakkelijken! Wil je deze van dichtbij ontdekken? Ga langs in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Onze wasmachines met automatische dosering
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters