Een strijkijzer op maat: welk model past bij jou?

Loop je momenteel een hele dag in je pyjama of training rond. Da’s zalig, maar binnenkort moet je weer de baan op: naar het werk, op familiebezoek of om feestjes te bouwen met je vrienden. Hoog tijd om je strijkijzer weer boven te halen! Traditioneel strijkijzer, stoomgenerator of ontkreuker? Volg de gids, kies je toestel en kom piekfijn voor de dag.

De verschillende soorten strijkijzers

Traditioneel strijkijzer

Op zoek naar een lichte en compacte oplossing om je kledij te strijken? Dan zit je goed met een traditioneel strijkijzer.

Dit toestel is makkelijk in gebruik, budgetvriendelijk en ideaal voor wie slechts af en toe strijkt.

Stoomgenerator

Als er wekelijks een grote berg strijk op jou staat te wachten, is een stoomgenerator een uitstekende keuze. Hij is voorzien van een apart waterreservoir voor extra kracht en efficiëntie.

De stoom dringt diep tot in de vezels van je kledij door en plooien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Strijksysteem

Heb je een groot gezin en strijk je meerdere uren per week? Maak het jezelf makkelijk met strijksysteem. Deze totaaloplossing zorgt voor een extra krachtige stoom.

Zo’n systeem neemt meer plaats in, maar je geniet van een supervlotte strijkbeurt. Hoe? Dankzij de ingebouwde stoomgenerator met extra groot waterreservoir en de actieve strijkplank met aanzuig- en blaasfunctie.

Ontkreuker

Wil je je kledij snel opfrissen voor je naar het werk of naar een feestje vertrekt? Ga dan voor een ontkreuker. Dit extra hulpje is ideaal om moeilijke en delicate stoffen te ontkreuken, denk maar aan hemden of bloesjes.

Goed om weten: ontkreukers verwijderen ook snel geurtjes en bacteriën tijdens het stomen.

En een strijkplank?

Heb je gekozen voor een traditioneel strijkijzer of stoomgenerator, dan heb je natuurlijk ook een stevige strijkplank nodig. Bij je keuze hou je best rekening met het type toestel waarmee je aan de slag gaat.

En dan is het een kwestie van persoonlijke voorkeuren: een breed model, met of zonder linnenrekje of wil je zittend strijken? Aan jou de keuze!

Inspiratie nodig ? Lees ons dossier over de PerfectFlow-strijkplanken van Brabantia.

5 tips voor een perfecte strijkbeurt

Dankzij deze gids weet je nu welk strijkijzer perfect bij je past. Maar hoe gebruik je je nieuwe toestel optimaal?

Een hemd strijken, hoe doe je dat juist? Welk soort water gebruik je best? Ontdek onze 5 tips voor een perfecte strijkbeurt!

Ik lees de tips

Extra hulp nodig? Bel ons!

Twijfel je toch nog welk strijkijzer bij je past? Bel onze specialisten. Zij bekijken welk model het beste bij je behoeften past en plaatsen de bestelling samen met jou. Ze zijn bereikbaar op het nummer 02 334 00 00, van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 u. en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 u.

Geen fan van bellen? Beantwoord enkele vragen in onze strijkwijzer en we tonen je modellen die perfect aan je behoeften voldoen.

Beperkte stock

4,8
€ 279,00
Beperkte stock
Beperkte stock

4,6
€ 349,00
Beperkte stock
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters