Een zorgeloze transitie naar Windows 10
 met een HP-laptop

De ondersteuning van Windows 7 liep af in januari 2020.
Tijd voor een transformatie.
Maak nu de transitie met HP

HP-laptops zorgen ervoor dat Windows 10 vlekkeloos werkt. Verhoog je productiviteit en gebruiksgemak met apparaten die speciaal zijn ontwikkeld om groei mogelijk te maken voor jou.

6 uitstekende HP-laptops met Windows 10

HP 15-CS3014NB

Een superdunne, lichte laptop boordevol prestaties en stijl.
Wees creatiever dan ooit met deze stijlvolle krachtpatser die speciaal voor jou is gemaakt. Hij is dun genoeg om overal mee naartoe te nemen en biedt voldoende power voor een lange werkdag.

HP 15-DB1072NB

Hoogwaardige prestaties en een krachtige batterij om dagelijkse taken af te werken
Deze stijlvol ontworpen HP-laptop van 39,6 cm (15,6 inch) is ontworpen om langdurig te presteren en heeft een accu met lange levensduur waarmee je de hele dag productief bent, van entertainment kunt genieten en verbonden blijft.

HP 15S-FQ1000NB

Dunne, betrouwbare laptop met een groot scherm
De HP 39,6-cm (15,6-inch) laptop is ontwikkeld voor iedereen die overal productief wil blijven en optimaal van entertainment wil genieten en biedt betrouwbare prestaties met een groot display, zodat je de hele dag kunt streamen, internetten en werken.

HP PAVILION 14-CE2069NB

Een krachtige laptop boordevol functies in een superdun, licht ontwerp.
Geef je creativiteit de ruimte als nooit tevoren met dit extra dunne, stijlvolle device met voldoende power om de langste werkdag te doorstaan.

HP 15S-EQ0008NB

Werk de hele dag door
De HP 39,6 cm (15,6 inch) laptop is ontwikkeld voor iedereen die overal productief wil blijven en optimaal van entertainment wil genieten. Hij levert betrouwbare prestaties met een groot display, waardoor je probleemloos kunt streamen, internetten en werken.

HP 17-CA0133NB

Hoogwaardige prestaties en een krachtige batterij om dagelijkse taken af te werken
Deze HP-laptop van 17,3 inch (43,9 cm) is ontworpen om langdurig te presteren en heeft een krachtige batterij zodat je de hele dag verbonden en productief blijft.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters